Προολυμπιακό: Στον δρόμο της Ελλάδας ο Ολίνικ

Προολυμπιακό: Στον δρόμο της Ελλάδας ο Ολίνικ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Kέλι Ολίνικ και ο Καναδάς στέκονται εμπόδιο στον δρόμο της Εθνικής για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τον Καναδά και την Κίνα στον όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά και ο 30χρονός ψηλός των Χιούστον Ρόκετς -πλέον- δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση.

Ο Ολίνικ έχει πατήσει πλέον τα 30 και όπως φαίνεται διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Αγωνίζεται πλέον με την φανέλα των Ρόκετς ύστερα από ανταλλαγή με τους Χίτ και στο Χιούστον μετρά 17.6 πόντους και 8.1 ριμπάουντ. Το καλοκαίρι γίνεται free agent και φαίνεται πως κυνηγά με τις εμφανίσεις του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Όμως η free agency δεν είναι το μοναδικό πράγμα που έχει στο μυαλό του ο Καναδός ψηλός καθώς το καλοκαίρι αγωνίζεται στο προολυμπιακό τουρνουά απέναντι στην Εθνική μας για μια θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο Ολίνικ έχει ένα έξτρα κίνητρο καθώς είχε χάσει το Παγκόσμιο κύπελλο του 2019 και είναι σίγουρα πως επιθυμεί να εκπροσωπήσει την χώρα του σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X