Χοσεϊνί: Αρνήθηκε την Τράμπζονσπορ και περιμένει ΑΕΚ και άλλες προτάσεις

Χοσεϊνί: Αρνήθηκε την Τράμπζονσπορ και περιμένει ΑΕΚ και άλλες προτάσεις
Photo Credits: INTIME

Ο Μαζίντ Χοσεϊνί αρνήθηκε τη νέα πρόταση της Τράμπζονσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντα στην πόρτα της εξόδου από την Τράμπζονσπορ βρίσκεται ο Μαζίντ Χοσεϊνί, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί για την ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας karadenizgazete.com.tr, η ομάδα της Τραπεζούντας κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν την αποδέχτηκε.

Ο μάνατζερ του Ιρανού, Αλιρέζα Παϊκάν, αποκάλυψε ότι έχει προτείνει τον Χοσεϊνί στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό από τη Super League αλλά και σε ομάδες της ίδιας χώρας με την Τράμπζονσπορ και συγκεκριμένα στις Μπασάκσεχιρ και Κασίμπασα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η νέα πρόταση στον Χοσεϊνί ήταν για συμβόλαιο 3 ετών με αύξηση 500 χιλιάδων ευρώ, συν εγγύηση 750 χιλιάδων ευρώ αλλά ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι θέλει να το σκεφτεί. Στον εκπρόσωπο του Χοσεϊνό, Αλιρέζα Παϊκάν, δεν άρεσε η νέα πρόταση της Τράμπζονσπορ και κάνει προσπάθειες να αυξήσει τις απολαβές του λέγοντας πως τον έχει προτείνει σε πολλά κλαμπ.

Ο Παϊκάν έχει έρθει σε επαφή με τις Μπασάκσεχιρ και Κασίμπασα από την Τουρκία και με τους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από την Ελλάδα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X