Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα
Photo Credits: INTIME

Η κριτική του enwsi.gr για τους παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν κόντρα στον Προμηθέα

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Προμηθέα και έχασε 80-78.

Παρακάτω ακολουθεί η κριτική των παικτών.

Γιανικ Μορέιρα: Ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και εκμεταλλευόταν τις ασιστ που του έδιναν, σκόραρε 13 πόντους αλλά τον φόρτωσαν με 4 φάουλ και δεν μπόρεσε να αποτελέσει παράγοντα του αγώνα στο 4ο δεκάλεπτο.

Κιθ Λάνγκφορντ: Ο Αμερικάνος σκόρερ της ΑΕΚ ήταν εκπληκτικός για 35 λεπτά αλλά στο τέλος κουράστηκε και εκνευρίστηκε με τα φάουλ που του έκαναν και δεν σφυρίζονταν και πήρε κακές προσπάθειες που στοίχισαν στο τέλος. Έβαλε 18 πόντους και μοίρασε 5 ασιστ.

Γιόνας Ματσιούλις: Φοβερή εμφάνιση από τον ταύρο της ΑΕΚ, σκόραρε 12 πόντους, πήρε 9 ριμπάουντ και πέτυχε και το απίστευτο τρίποντο της ισοφάρισης.

Λίνος Χρυσικόπουλος: Θετική εμφάνιση από τον Λίνο, έκανε ζημιά δουλεύοντας στο ποστ, έφαγε πολύ ξύλο που έμεινε ατιμώρητο και αντίθετα εκείνος φορτώθηκε με 4 φάουλ.  Σκόραρε 9 πόντους και είχε το καλύτερο +/- της ομάδας με +12.

Δημήτρης Μωραίτης: Παρόλο που ξεκίνησε το ματς με 2 λάθη, μετά συνήλθε και πάτησε γερά στα πόδια του, οργάνωσε καλά την ομάδα και έβαλε και 5 πόντους.

Ντάριλ Μέικον: Άλλος ένας παίκτης που δεν μπόρεσε να παίξει πολύ, γιατί φορτώθηκε και αυτός με 4 φάουλ ακόμα και όταν κοίταζε τους παίκτες του Προμηθέα. Σε μόλις 17 λεπτά σκόραρε 8 πόντους και μοίρασε 2 ασιστ.

Δημήτρης Κατσίβελης: Θετική εμφάνιση από τον γκαρντ της ΑΕΚ, πίεσε στην άμυνα, σκόραρε και το κρίσιμο ντράιβ στο τέλος.

Νίκος Ζήσης: Ενώ έκανε αυτό που πρέπει στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, δυστυχώς επιθετικά συνεχίζει να απογοητεύει καθώς τον αφήνουν ελεύθερο να σουτάρει και δεν μπορεί να σκοράρει με τίποτα (1/6 σουτ).

Μόουζες Κίνγκσλει: Καλή εμφάνιση του Μο, που μάζεψε 9 ριμπάουντ, τελείωσε κάποιες φάσεις εντυπωσιακά και έδωσε ό,τι μπορούσε στην άμυνα απέναντι στον πιο δυνατό Γκραντ.

Οι Γκίκας, Μαυροειδής και Γιάνκοβιτς δεν αγωνίστηκαν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X