Η ΑΕΚ χαμηλώνει την προπονητολογία: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ-Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση»

Χιμένεθ: «Να σταματήσουν να γράφουν ανοησίες και ψέμματα!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε θέση για την προπονητολογία και ξεκαθάρισε πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο προπονητής της Ενωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ, με πολλά ονόματα να έχουν βγει στην επιφάνεια.

Η ΑΕΚ πήρε θέση στην προπονητολογία και απάντησε ξεκάθαρα πως «αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει για την Ενωση είναι ο αγώνας της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης και η δύσκολη συνέχεια στα πλέι οφ αλλά και η ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

Μάλιστα τόνισε προπονητής της ομάδας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που ανέλαβε την ΑΕΚ σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν τον Δεκέμβρη και όπως είχε ξεκαθαρίσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρόσφατα ενώπιον των ποδοσφαιριστών της Ενωσης.

Επίσης, η ΑΕΚ σχολίασε πως «συνεχίζουμε κανονικά με την ομάδα να μην έχει βγει εκτός στόχων για αυτή τη χρονιά και εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα πλέι οφ, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, με τη ρεβάνς στην Τούμπα να είναι πρόωρος τελικός».

Και καταλήγοντας τόνισε πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα και καμία απολύτως απόφαση δεν έχει παρθεί. Και αυτή η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ κακό πρώτα στην ομάδα και μετά στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές», ήταν χαρακτηριστικά η αντίδραση της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X