Ανιστον: Θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί

Ανιστον: Θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί

Η 52χρονη Ελληνοαμερικανή ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον, πρόκειται να νιώσει για πρώτη φορά στη ζωή της το αίσθημα της μητρότητας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό, η 52χρονη Ελληνοαμερικανή ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον, πρόκειται να νιώσει για πρώτη φορά στη ζωή της το αίσθημα της μητρότητας.

Η ίδια πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο remake της σειράς «Friends», το οποίο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα την περασμένη εβδομάδα, αν και ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί το 2020.

Τα νέα όμως δεν ήταν αρκετά «μεγάλα» για τους θαυμαστές της. Αυτό που ανακοίνωσε στους συνεργάτες της είναι το πιο όμορφο.

Η Ανιστον, είπε στους συμπρωταγωνιστές της ότι ο λόγος που είναι ενθουσιασμένη, είναι διότι περιμένει να τελειοποιηθούν τα έγγραφα για την ολοκλήρωση της υιοθεσίας ενός μικρού κοριτσιού από το Mεξικό, το οποίο μέχρι στιγμής διαμένει σε ορφανοτροφείο (Casa Hogar Sion). Η ίδια εδώ και χρόνια στέκεται κοντά στο ορφανοτροφείο και οι φίλοι της εκμυστηρεύονται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X