Survivor - Χριστίνα: «Καψούρης με την Μαριαλένα ο Σάκης» (VIDEO)

Survivor - Χριστίνα: «Καψούρης με την Μαριαλένα ο Σάκης» (VIDEO)

Η Χριστίνα Κεφαλά εξηγεί ποια είναι η σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέβαιη για τα συναισθήματα του Σάκη Κατσούλη προς τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε η Χριστίνα Κεφαλά, που πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor. Μιλώντας στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε καψούρη τον 30χρονο πρώην τερματοφύλακα, με τον οποίο παραδέχτηκε πως είχε φλερτ, ενώ αποκάλυψε τι είπε στην Μαριαλένα για τη σχέση της. Συνοπτικά όσα ανέφερε:

«Δεν ήξερα ότι ο Σάκης έλεγε ότι είμαστε φίλοι. Τον ξέρω χρόνια, είχαμε ένα φλερτ για ενάμιση μήνα, μετά τον Οκτώβριο που χώρισε με τη Μαριαλένα, αλλά δεν μας βγήκε πουθενά. Δεν είχαμε επαφή μετά, τυχαία βρεθήκαμε όταν υπογράφαμε για να πάμε στο Survivor».

«Μάλλον ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα και έπρεπε δημοσίως να μην υπάρχει κάποια άλλη και του χαλάσει τα σχέδια».

«Η Μαριαλένα ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της πως ο Σάκης είναι μαζί μου. Όμως καθίσαμε, τα συζητήσαμε και δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε».

«Ή αδέρφια θα καταλήξουν ή σε γάμο. Μπορεί να ήταν όλο αυτό ένα μεγάλο break, για να ξανασμίξουν και να καταλήξουν μαζί. Είναι όλη μέρα μαζί. Ο Σάκης σίγουρα έχει συναισθήματα για τη Μαριαλένα, είναι καψούρης. Και η Μαριαλένα αισθάνεται κάτι. Λογικά όταν γυρίσει θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη σχέση της».

«Η Μαριαλένα μου είπε να μιλήσω με τη σχέση της (σ.σ. Γιώργο Λιβάνη) και να του πω ότι είναι καλά. Της είπα ότι εγώ δεν θα είχα τέτοια σχέση με κάποιον εδώ μέσα, ενώ έξω με περιμένει ένας άνθρωπος. Της είπα ‘αν ήμουν ο Γιώργος και έβλεπα αυτά, δεν θα ήμουν μαζί σου’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X