Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Δώσαμε τον ιδρώτα και το αίμα μας για το μεγαλείο αυτής της ομάδας-Κρατήστε ψηλά τη σημαία με το δικέφαλο αετό!»

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Δώσαμε τον ιδρώτα και το αίμα μας για το μεγαλείο αυτής της ομάδας-Κρατήστε ψηλά τη σημαία με το δικέφαλο αετό!»
Photo Credits: INTIME

Συγκλονιστική ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ για τα 97α γενέθλια του συλλόγου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γιορτάζει σήμερα 97 χρόνια περήφανης ζωής και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ενωσης με σχετική ανακοίνωση εύχεται χρόνια πολλά.

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ για 97α γενέθλια

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ χαιρετίζει με υπερηφάνεια την επέτειο των 97 χρόνων από την ίδρυσή του συλλόγου μας. Όλοι εμείς που φορέσαμε τα ιερά κιτρινόμαυρα χρώματα και δώσαμε τον ιδρώτα και το αίμα μας για το μεγαλείο αυτής της ομάδας, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι αυτή τη μέρα.

Η ΑΕΚ είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καριέρας μας και ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ζωής του καθενός από εμάς. Ευχόμαστε σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας να ευημερούν, να θριαμβεύουν και να κρατάνε ψηλά τη σημαία με το δικέφαλο αετό.

Χρόνια πολλά ΑΕΚ!»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X