AEK: Φήμες για τον Κίκε Φλόρες!

AEK: Φήμες για τον Κίκε Φλόρες!
Photo Credits: INTIME

H ΑΕΚ μίλησε με τον Κίκε Φλόρες για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί σε όλα τα δημοσιογραφικά έδρανα -ανεξαιρέτως- το όνομα του Ισπανού τεχνικού Κίκε Φλόρες.

Ο Ισπανός προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό, από τον Δεκέμβριο του 2019, όταν ολοκληρώθηκε η δεύτερη αλλά βραχύβια θητεία του στη Γουότφορντ, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν ακουστεί και όσα γράφει η Sportday, τα οποία πάντως δεν επιβεβαιώνονται όσες προσπάθειες κι αν κάναμε για να έχουμε μία απάντηση από τον ίδιο -επιλέγει να μην απαντά καν- η ΑΕΚ μίλησε μαζί του για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας.

Μακάρι να ήταν αλήθεια θα έλεγε κανείς καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο όνομα, ασχέτως με το ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει τις σωστές επιλογές στην καριέρα του και δεν του έχουν βγει επιλογές τις οποίες επέλεξε αντί άλλων.

Και μόνο το γεγονός ωστόσο ότι έχει θητεύσει σε Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γουότφορντ και Εσπανιόλ (με πολύ πλουσιοπάροχα περάσματα επίσης από τα Αραβικά Εμιράτα και την Κίνα) καταδεικνύει για πόσο σπουδαία ακι ακριβή περίπτωση πρόκειται. Προπονητής που σίγουρα θα απαιτούσε για να έλθει στην Ελλάδα συμβόλαιο κοντά στο 1,5 εκατ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X