«Ο Βέρντε θα κοστίσει 600.000 ευρώ στη Σπέτσια, αλλά ήδη αξίζει δέκα φορές παραπάνω»

«Ο Βέρντε θα κοστίσει 600.000 ευρώ στη Σπέτσια, αλλά ήδη αξίζει δέκα φορές παραπάνω»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντανιέλε Βέρντε πάει να κρατήσει την Σπέτσια στη Serie A και αποθεώνεται από τους Ιταλούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται σε φουλ φόρμα αυτήν την περίοδο και πάει να σώσει… μόνος του τη Σπέτσια.

Ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ έχει σκοράρει 3 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια στη Serie A που έχει αγωνιστεί και συνολικά 7 στη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι στην ιταλική ομάδα αγωνίζεται δανεικός από την Ενωση και με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, στην περίπτωση που η Σπέτσια δεν υποβιβαστεί στη Serie B.

Μετά τη χθεσινή νίκη επί της Κροτόνε, η Σπέτσια βρίσκεται στο +10 από τη γραμμή του υποβιβασμού και φυσικά τα μαντάτα για την ΑΕΚ είναι ευχάριστα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Ιταλούς, το ίδιο ευχάριστα νέα είναι και γι’ αυτούς, καθώς με μικρό αντίτιμο θα μπορέσουν να κρατήσουν τον Βέρντε στο ρόστερ και με τις εμφανίσεις που κάνει αυτήν την περίοδο, δεν είναι απίθανο να τους έρθει κάποια καλή πρόταση για πώληση.

Το «cittadellaspezia» κάνει μια αναφορά στο deal της Σπέτσια με την ΑΕΚ για τον Βέρντε, γράφοντας ήδη πως ο Ιταλός εξτρέμ κοστίζει 10 φορές πάνω.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα για τον Ντανιέλε Βέρντε

«Είναι η καλύτερη σεζόν σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τον Ντανιέλε Βέρντε. Με τα δύο γκολ σε δύο μέρες που πέτυχε με Λάτσιο και Κροτόνε έφτασε τα 5 στο πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν είχε σταματήσει στα τέσσερα (στην κανονική διάρκεια) στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ (συν 2 στα πλέι οφ), ενώ στην Ισπανία με τη Βαγιαδολίδ είχε πετύχει δύο και το ίδιο με τη φανέλα της Βερόνας. Η Σπέτσια θα πληρώσει 600 χιλιάδες ευρώ (σ.σ η οψιόν στην ΑΕΚ που είναι 700.000), αλλά η τιμή του στην αγορά είναι ήδη δέκα φορές παραπάνω. Επιτυχημένη συμφωνία, τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X