ΑΕΚ: Εξετάζει τον τερματοφύλακα Τόμας Βάτσλικ

ΑΕΚ: Εξετάζει τον τερματοφύλακα Τόμας Βάτσλικ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοιτάζει τον Τόμας Βάτσλικ της Σεβίλλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ υπάρχει πρόθεση για απόκτηση ενός βασικού τερματοφύλακα την επόμενη σεζόν και ως τώρα έχει εξετάσει αρκετές περιπτώσεις. Στο… παιχνίδι μπαίνει και ο Τόμας Βάτσλικ.

Σύμφωνα με το Sportime, η ΑΕΚ, αλλά και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Τσέχου τερματοφύλακα. Αγωνίζεται στην Σεβίλλη την τελευταία τριετία, με 93 ματς στις πλάτες του και με το συμβόλαιό του να εκπνέει τον Ιούνιο. Έχει ήδη ενημερωθεί από την ισπανική ομάδα πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Στα 32 του, ο Τσέχος, φαντάζει ένα έτοιμο project για να ηγηθεί μιας άμυνας. Το κασέ του δύσκολα να πέσει κάτω από το 1 εκατ. ευρώ και σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό καθιστά δύσκολο το παιχνίδι της απόκτησής του από την Ενωση. Ακόμα περισσότερο που είναι ο εν δυνάμει βασικός τερματοφύλακας στην εθνική Τσεχίας και ο ατζέντης του δεν βιάζεται να «κλείσει» deal με κάποια ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X