«Kicker»: «ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Γιαννίκη!»

«Kicker»: «ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Γιαννίκη!»
Photo Credits: INTIME

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αργύρη Γιαννίκη γράφουν οι Γερμανοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, αλλά και ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρονται για τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker».

Να εκπλήσσει το ποδοσφαιρικό κοινό συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τα επιτεύγματα του τα οποία οφείλονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος αποτελεί τον προπονητή έκπληξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα κατορθώματα όμως του 40χρονου κόουτς δεν έχουν μείνει μόνο στα μέρη μας. Το γερμανικό περιοδικό «Kicker» έκανε πρόσφατα ολοσέλιδο αφιέρωμα στον προπονητή των Ηπειρωτών, τον οποίο και εξυμνεί για το έργο του, με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΣ απέναντι στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για «μάχη» ανάμεσα στον Δαβίδ και τον Γολιάθ.

Παράλληλα στο εν λόγω αφιέρωμα υπάρχει εκτενής αναφορά και στην προπονητική πορεία του τεχνικού των «κυανόλευκων», ο οποίος όπως αναφέρεται είναι πιθανό να μην συνεχίσει στον ΠΑΣ τη νέα σεζόν, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του βάζει στο … κόλπο την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πρέπει να εκφράσουν το ενδιαφέρον που έχουν για τον Γιαννίκη».

«Kicker»: «ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Γιαννίκη!»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X