Πέπε: «Η Τσέλσι αξίζει 700 εκατ. ευρώ αλλά τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα» (VIDEO)

Πέπε: «Η Τσέλσι αξίζει 700 εκατ. ευρώ αλλά τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένος για τη νίκη και την πρόκριση επί της Τσέλσι (07/04, 22:00 – CosmoteSport2), είναι ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, Πέπε.

Μετά την επική πρόκριση επί της Γιουβέντους οι «δράκοι» θέλουν να κάνουν γι’ ακόμη μία φορά την έκπληξη και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους «8» του Champions League, αφήνοντας εκτός την Τσέλσι.

Ο αρχηγός της Πόρτο, Πέπε, λίγες ώρες πριν τη σέντρα με τους «μπλε» του Λονδίνου, έστειλε μήνυμα πρόκρισης τονίζοντας πως αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να βγουν νικητές.

«Είμαστε μία ομάδα με πολλή ποιότητα. Έχουν χτίσει ένα πολύ καλό σύνολο. Σεβόμαστε και με το παραπάνω την Τσέλσι. Είναι μία ομάδα η οποία αξίζει 700 εκατ. ευρώ αλλά τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα στο χορτάρι. Σε αυτή τη φάση πάμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X