Σ.Φ ΑΕΚ Κατερίνης: «Να στηρίξουμε χωρίς γκρίνιες και αστερίσκους την ομάδα -Κακοστημένη παράσταση για την επιτροπή δεοντολογίας»

Σ.Φ ΑΕΚ Κατερίνης: «Να στηρίξουμε χωρίς γκρίνιες και αστερίσκους την ομάδα -Κακοστημένη παράσταση για την επιτροπή δεοντολογίας»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του συλλόγου φίλων ΑΕΚ Κατερίνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σύλλογος Φίλων ΑΕΚ Κατερίνης τοποθετείται σχετικά με την «κακοστημένη» παράσταση με την επιτροπή δεοντολογίας, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι της Ενωσης.

Η ανακοίνωση του Σ.Φ Α.Ε.Κ Κατερίνης

Το τελευταίο διάστημα, πρώτα με διαρροές στον τύπο και χθες πλέον με ημιεπίσημες ανακοινώσεις της περίφημης επιτροπής «δεοντολογίας» γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας διασυρμού της ομάδας μας και φυσικά του Δημήτρη Μελισσανίδη για δήθεν παράνομες ή έκνομες ενέργειες και παρεμβάσεις που αφορούν εκλογές Δ.Σ σε ΕΠΣ της Ελλάδας. Μάλιστα η ημιεπίσημη διαρροή της Ε.Δ όλως τυχαίως έγινε μετά από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας μας για τα play of του πρωταθλήματος.

Η επίσημη Α.Ε.Κ με ανακοινώσεις της, όχι απλά διαψεύδει αυτή την κακοστημένη παράσταση αλλά θα βγει με συγκεκριμένα, αδιάψευστα στοιχεία απέναντι στους συκοφάντες.

Επειδή σε αυτή την χώρα και την ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο και επειδή οι ¨άσπονδοι φίλοι¨ μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο μοναδικός ουσιαστικά αντίπαλος που αμφισβήτησε την κυριαρχία τους διαλύοντας την παράγκα που τόσα χρόνια λυμαίνονταν το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η ομάδα μας προσπαθούν με κάθε μέσο να την σταματήσουν.

Εμείς οι φίλαθλοι της Α.Ε.Κ πρέπει ενωμένοι ,σε αυτή την δύσκολη και αγωνιστικά εποχή, να στηρίξουμε χωρίς γκρίνιες και αστερίσκους την ομάδα μας ,τον προπονητή και κυρίως την διοίκηση και τον πρόεδρό μας. Να περάσουμε ενωμένοι αυτόν τον δύσκολο κάβο και να τελειώσουμε μια και καλή τους συκοφάντες και όσους κρύβονται πίσω από αυτούς και την δήθεν επιτροπή δεοντολογίας.
Οι αντίπαλοί μας είναι έξω από την ομάδα μας!

Αφού τελειώσει όλη αυτή η διαβλητή από κάθε πλευρά ιστορία και με την προοπτική του νέου μας γηπέδου της ¨Αγιάς Σοφιάς¨,που θα αλλάξει την ιστορία της ομάδας μας, να ζητήσουμε από τον πρόεδρό μας να φτιάξει μια ομάδα που δεν θα την σταματά τίποτα. Ούτε επιτροπές δεοντολογίας, ούτε διαιτητές και φυσικά ούτε παράγκες.

Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία και τον Υπουργό Αθλητισμού να ξεκαθαρίσει δημόσια την θέση του και να μείνει έξω από αυτές τις βρώμικες διαδικασίες τηρώντας, όπως ο ρόλος του επιβάλλει ,ίσες αποστάσεις.

Εμείς ,οι φίλαθλοι της αγαπημένης μας ομάδας, δηλώνουμε ότι είμαστε σε επιφυλακή και επαγρύπνηση ,θα είμαστε πάντα δίπλα της και απέναντι σε όποιον, όποιους θέλουν να την καταστρέψουν.

Σ.Φ Α.Ε.Κ Κατερίνης

LIVE όλες οι ειδήσειςα

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X