Χαλκίδης: «Ομάδα-κόσμημα η ΑΕΚ, της εύχομαι να πάει τελικό»

Χαλκίδης: «Ομάδα-κόσμημα η ΑΕΚ, της εύχομαι να πάει τελικό»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής του Διομήδη, συνεχάρη τους παίκτες του και έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O προπονητής του Διομήδη Άργους Γιώργος Χαλκίδης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του ενώ έπλεξε και το εγκώμιο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Συγχαρητήρια στους ήρωες μου, τους παίκτες μου…Σε αυτούς πρέπει να πέσουν όλα τα φώτα, αυτοί αξίζουν τα μπράβο. Έδειξαν πάθος και ενέργεια, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και η ισοπαλία που πήραμε είναι σαν νίκη. Τα νέα παιδιά έχουν πολύ μέλλον και σε αυτά πρέπει να σταθούμε, ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Θεωρητικά, αυτά τα παιδιά είναι ερασιτέχνες, ωστόσο, ουσιαστικά είναι επαγγελματίες καθώς με 8-10 προπονήσεις την εβδομάδα στο Αργος, είναι ερασιτέχνες-επαγγελματίες. Εύχομαι στην ΑΕΚ να αποκλείσει τους Σλοβένους, καθώς είναι μία ομάδα-κόσμημα  και θα είναι μαγικό να παίξει στον τελικό με την Ανόρθωση, με τόσους Έλληνες παίκτες να διεκδικούν το τρόπαιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X