Το ...τρένο της ΑΕΚ «άλωσε» (18-38) και το «Δαϊς»!

Εικόνες από το ΑΣΕ Δούκα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέρασε σαν ...άνεμος και από την έδρα του Δούκα και συνεχίζει απτόητη προς τον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ διευρύνοντας το νικηφόρο σερί  της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» επικράτησε και του Δούκα με 38-18 στο «Δαϊς» σε ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την 12η αγωνιστική, ωστόσο μετά από συμφωνία των δύο ομάδων διεξήχθη σήμερα.  Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση εκμεταλλευόμενη τα εγχώρια παιχνίδια για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον αγωνιστικό της ρυθμό εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως μοναδικός αντίπαλος της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα είναι μόνο ο εαυτός της θέλοντας σε κάθε ματς να παρουσιάζεται καλύτερη και να βλέπει στην πράξη όλα αυτά που έχουν δουλέψει τόσους μήνες στις προπονήσεις. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Λέμος ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στη μύτη και μετέβη στο νοσοκομείο για ράμματα.

Γκολ από παντού

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά τον Δούκα να κρατάει επαφή με το σκορ. Οι «κιτρινόμαυροι» με τους Αραπακόπουλο, Νούιυς και Αραμπατζή έκαναν το 3-5 και το 4-6 στο τέλος του πρώτο δεκαλέπτου. Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια επιβεβαίωναν την κυριαρχία τους εκμεταλλευόμενοι τον πλουραλισμό τους στην επίθεση. Η τελευταία φορά που ο Δούκας είχε επαφή με το σκορ ήταν στο 7-8 και από κει και πέρα η  «Ένωση» ανέβασε …ταχύτητα και φρόντισε να πάρει άμεσα διαφορά ασφαλείας.  Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, οργανωμένη άμυνα και γκολ από όλες τις θέσεις η ΑΕΚ με τους Αραμπατζή, Ρέινα και Μυλωνά ξέφυγε γρήγορα σε 8-16 με τους γηπεδούχους να πάνε τάιμ άουτ. Αυτό ωστόσο δεν ήταν ικανό για να ανακόψει τον ρυθμό των «κιτρινόμαυρων».  Κεδέρης και Μυλωνάς ανέβασαν κι άλλο την διαφορά ενώ ο Δομπρής έγραψε το 9-21 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Τυπική διαδικασία

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις αλλαγές που έκανε ο Δημήτρης Δημητρούλιας. Η «Ένωση» συνέχισε να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο ανεβάζοντας την διαφορά στο 11-24 και 13-26 στο 40′. Το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται πιο ανοιχτά και χωρίς άγχος πλέον. Δέκα λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν 16-29 με τον νεαρό Γιάντσα να αγωνίζεται και να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την ανδρική ομάδα. Δύο ακόμα γκολ από τους νεαρούς Κοτσιώνη και Καλόμοιρο έκαναν το 17-31 για να έρθει το τελικό 18-38 με γκολ του Κεδέρη.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 4-6, 6-8, 8-13, 8-12, 8-15, 9-21 (ημχ.), 11-23, 13-24, 13-27, 15-29, 18-31, 18-38

ΑΣΕΔ (Μπούνας): Παπαδάκης, Μπαζδέκης 2, Αναστασίου 2, Κουτσόπουλος, Γερουλάνος 1, Βασιλείου, Νικολίνταης, Πάνου, Ντούνης 1, Ζαρίκος 2, Αποστολίδης 2, Κουρουτζίδης, Κολλύρης, Μπαλάσκας 4, Στεφανίτσης 4.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 4, Γιάντσα 3, Τζηράς 4, Δομπρής 1, Νικολαϊδης, Ρέινα 3, Μυλωνάς 5, Μπαμπατζανίδης, Φλορίδο 2, Κοτσιώνης 1, Λέμος, Νούιτς 2, Αραπακόπουλος 4, Καλόμοιρος 2, Κεδέρης 7.

Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Δίλεπτα: 5-4, Πέναλτι: 2/2-2/2

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X