ΑΕΚ: Νίκη γοήτρου με 6-4 τον Παναθηναϊκο στο Futsal

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έδειξε πως είναι το αφεντικό για τον φετινό τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόλυτο «αφεντικό» στην …μάχη του τίτλου απέδειξε πως είναι για μια ακόμη φορά η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που επικράτησε με 6-4 του Παναθηναϊκού εκτός για την 10η αγωνιστική της Futsal League.

Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια από την προηγούμενη αγωνιστική με την αναμέτρηση να έχει περισσότερο χαρακτήρα γοήτρου. Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Άνοιξε το σκορ με τον Ταρνανίδη ενώ ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Ντάτη. Ο Σκουτέλης ήταν αυτός που έκανε το 0-4. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» αντέδρασαν και με τρία σερί τέρματα μείωσαν σε 3-4. Ο Ντάτης έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ΑΕΚ και ο Θανασάι έκανε το 3-6 για να πετύχει ένα ακόμη τέρμα για το 4-6.

ΑΕΚ: Θεοφίλου, Χριστόπουλο, Μιχαλίτση, Αρτινό, Σκουτέλη, Δελαπόρτα, Ασημακόπουλο, Ταρνανίδη, Θανασάι, Μάνο, Ντάτη, Καρύδα, Γούση, Πάνου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X