H AEK στην Άγκυρα για... μάχη πρόκρισης κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

H AEK στην Άγκυρα για... μάχη πρόκρισης κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στην Τουρκία

Παιχνίδι-τελικός για την ΑΕΚ στην Άγκυρα.

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει την Τουρκ Τέλεκομ, έχοντας ως στόχο τη νίκη, που θα «κλειδώσει» την πρόκριση στο Final 8 του BCL και θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και σαφώς καλύτερη ψυχολογία.

Μεγάλο και αρκετά δύσκολο ματς για την ΑΕΚ στην Τουρκία. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Τουρκ Τέλεκομ (19:00, ΕΡΤ3) και θα παλέψει για τη νίκη, που ίσως φέρει και την πρόκριση στο Final-8, αν η Στρασμπούρ ηττηθεί στην Ρωσία από τη Νίζνι.

Ακόμα και αυτό να μην συμβεί πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν μεγάλο βήμα για την οκτάδα αν κερδίσουν την Τουρκ Τέλεκομ, που παίζει το τελευταίο… χαρτί της, αφού βρίσκεται στο 1-3 και σε περίπτωση ήττας μένει μαθηματικά εκτός.

Επιστροφή για Μορέιρα

Η ΑΕΚ θα έχει ξανά προβλήματα, αφού εκτός δράσης είναι οι Μάρκους Σλότερ, Κώστας Γόντικας και Νίκος Ρογκαβόπουλος. Αντίθετα, ο Γιανίκ Μορέιρα αναμένεται να επιστρέψει και να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Ανγκολέζος σέντερ φώναξε παρών στις τελευταίες προπονήσεις, βγάζοντας μεγάλη διάθεση και θέληση να αγωνιστεί. Ανέβασε στροφές και πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή του, εν αντιθέσει με τον Ρογκαβόπουλο, ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, με την ΑΕΚ να σπεύδει να σβήνει τη φωτιά που πήγε να ανάψει με δημοσιεύματα περί οφειλών.

«Καίγεται» η Τουρκ Τέλεκομ

Στην αντίπερα όχθη, το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι το πιο κρίσιμο της Τουρκ Τέλεκομ. Η ομάδα της Άγκυρας βλέπει την αναμέτρηση ως… τελικό, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Κι όλα αυτά ερχόμενη από ήττα στο πρωτάθλημα Τουρκίας με 85-94 από την Μπεσίκτας.

Προβλήματα για την τουρκική ομάδα δεν υπάρχουν καθώς άπαντες είναι διαθέσιμοι και αποφασισμένοι για να παλέψουν για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί το εξής: Η Βασίλισσα είχε κερδίσει τους Τούρκους με 74-65 στο ΟΑΚΑ, οπότε θέλει οπωσδήποτε να «προστατέψει» αυτή την διαφορά σε ενδεχόμενο μελλοντικής ισοβαθμίας.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν από την αναμέτρηση στην Άγκυρα, καθώς και το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με την Τουρκ Τέλεκομ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X