ΑΕΚ: Επιστροφή μετά από έξι μήνες κόντρα στον Άρη Νίκαιας (19:00)

Τα έξαλλα πανηγύρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Άρη Νίκαιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από έξι σχεδόν μήνες η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει επιτέλους στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ελπίδα πως αυτή την φορά θα καταφέρει να ολοκληρώσει την πορεία της μέχρι την κατάκτηση του τίτλου μέσα στο γήπεδο.

Η «Ένωση» υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Άρη Νίκαιας στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Είναι το πρώτο από μια σειρά από συνεχόμενα παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει η ομάδα. Αυτό καθώς

Πρόθεση της ΑΕΚ με την σύμφωνη γνώμη των άλλων ομάδων και της Ομοσπονδίας είναι να παίξει όλα τα ματς μέχρι το τέλος της Α’ φάσης πριν τους ημιτελικούς με την Γκορένιε (17 και 24 Απριλίου) για το EHF Cup, ώστε να μην έχει κοντά σε αυτά τα παιχνίδια υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Ένωση πριν το ματς με τον Διομήδη (10η) την Τρίτη 6/4, πιθανότατα θα αγωνιστεί το Σάββατο 3/4 με τον Δούκα (12η) και μετά Σάββατο 10/4 με τον Ιωνικό ΝΦ (11η).

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι ο Δημήτρης Δημητρούλιας αναμένεται να δώσει χρόνο σε πολλά νέα πρόσωπα, δοκιμάζοντας επίσης σχήματα και συστήματα. Ακόμα και αν το παιχνίδι είναι θεωρητικά εύκολο ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει βάλει συγκεκριμένους στόχους για να καταφέρει σε κάθε ματς να δίνει κίνητρο στους παίκτες του.

Ο Γιάννης Καλόμοιρος θα είναι ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας. Ο νεαρός παίκτης της δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε μετά από πολύ καιρό το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτό το διάστημα στις προπονήσεις. Αν και κινούμαστε σε «ευρωπαϊκούς ρυθμούς», καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία τους ημιτελικούς του EHF European Cup, δεν υποτιμάμε τους αντιπάλους μας στην Ελλάδα και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο και να δείξουμε τη δουλειά μας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας».

Διαιτητές θα είναι οι Φωκίτης- Γιαβρούτας με delegate τον Δημήτρη Τσάκωνα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X