Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ αποκαλύπτει ότι είχε δεχθεί «bullying» από συμπαίκτες! (ΦΩΤΟ)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ αποκαλύπτει ότι είχε δεχθεί «bullying» από συμπαίκτες! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν ως πιτσιρικάς ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπεσε θύμα «bullying» από συμπαίκτες του, εξαιτίας της νησιώτικης προφοράς του, αφού έχει γεννηθεί στην Μαδέιρα.

Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δέχθηκε επίσης «bullying» από συμπαίκτες για το κούρεμά του και την επιμονή του να κάνει θεαματικές κινήσεις με την μπάλα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να την χάνει.

Σύμφωνα με τον Μαντς Τιμ και την αυτοβιογραφία του, «Red Devil» (Κόκκινος Διάβολος), «ο Κριστιάνο γινόταν αντικείμενο κοροϊδίας για το κούρεμά του και τις ακροβατικές προσπάθειές του και τον τρόπο παιχνιδιού του, ο οποίος είχε ως μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσει τους προπονητές της ομάδας».

Ο 36χρονος Δανός, ο οποίος άνηκε για μια τετραετία στη Γιουνάιτεντ, δεν έπαιξε ποτέ με την πρώτη ομάδα (πήγε δανεικός κατά σειρά σε Βίκινγκ, Λιν και Γουόλσολ), αλλά μοιράστηκε προπονήσεις για τρία χρόνια με τον «CR7», για τον οποίο αναφέρει ότι «το πραγματικό ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Κριστιάνο είναι ότι αμέσως έβαλε ως στόχο να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Και τα κατάφερε. Δεν είχε σημασία ό, τι και αν του έλεγαν. Ήταν εγώ, εγώ, εγώ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο ‘CR7’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X