Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας 1-2: Ανετο πέρασμα (VIDEO)

Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας 1-2: Ανετο πέρασμα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόλλων Λάρισας έφυγε με τη νίκη από την Άρτα, επικρατώντας 2-1 του Καραϊσκάκη για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Οι Θεσσαλοί έφτασαν τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ μετρούν έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Ο Καραϊσκάκης παραμένει ουραγός με δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και ο Καραϊσκάκης έχασε δύο παίκτες με τραυματισμούς. Αρχικά ο Ρούνει πέρασε εκτός και στη συνέχεια ο Λόβριτς. Ένα μοιρασμένο πρώτο μισό, δίχως σημαντικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Θεολόγου στο 73′, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Χατζής με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 80′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναζίμ (το κέρδισε ο Μαραθωνίτης από τον Καμπέρη), αλλά στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπεκατώρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X