Η ΑΕΚ στη Γαλλία για βήμα πρόκρισης κόντρα σε Στρασμπούρ και προβλήματα (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ στη Γαλλία για βήμα πρόκρισης κόντρα σε Στρασμπούρ και προβλήματα (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στο Στρασβούργο με στόχο το «3 στα 3» στο BCL

H AEK βρίσκεται στη Γαλλία για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ (21:30, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) έχοντας σαν στόχο να κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final 8.

Μια πολύ απαιτητική εβδομάδα με ταξίδια ανά την Ευρώπη αρχίζει από την Γαλλία για την ΑΕΚ. Η Βασίλισσα μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Ηρακλή, στην παράταση, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε 9 διαθέσιμους παίκτες, αντιμετωπίζει την Στρασμπούρ, με στόχο την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο της φάσης των 16.

Ξανά κόντρα στα προβλήματα η ΑΕΚ

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι αποφασισμένη να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να αφήσει στην άκρη τα προβλήματά της και να παλέψει για μία ακόμα νίκη. Άλλωστε από το ξεκίνημα του Μαρτίου η Ένωση κάνει κατάθεση ψυχής και αυτό είναι αποφασισμένη να κάνει σε ακόμα ένα παιχνίδι στη φάση των 16.

Τα προβλήματα στην Βασίλισσα παραμένουν πολλά και μεγάλα. Οι Γιανίκ Μορέιρα, Μάρκους Σλότερ, Κωστής Γόντικας έχουν τεθεί εκτός ενώ πολύ δύσκολα θα πάρουν χρόνο οι Μόουζες, Μορέιρα, Ζήσης, Γιάνκοβιτς.

Ο Νίκος Γκίκας από την άλλη αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο παιχνίδι της Γαλλίας. Ο διεθνής γκαρντ νιώθει καλύτερα, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του στην αποστολή απέναντι στον Ηρακλή και συνεχώς ανεβάζει στροφές, ώστε να είναι έτοιμος για να πατήσει και πάλι παρκέ με την ΑΕΚ.

«Τελικός» για την Στρασμπούρ

Την ίδια στιγμή η Στρασμπούρ έχει δύο σημαντικά προβλήματα. Οι Ίκε Ουντάνο και Γιάρομιρ Μπόχατσικ είναι τραυματίες και αμφίβολοι ως την τελευταία στιγμή, με τον Λάσι Τουόβι να περιμένει την κατάστασή τους ως και την τελευταία στιγμή πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Ο Φινλανδός προπονητής των Γάλλων τόνισε πως η ομάδα του παίζει την… επιβίωσή της στο γκρουπ, σε αυτό το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί με το πέρας του πρώτου γύρου η γαλλική ομάδα μετράει 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, έτσι η αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην ΑΕΚ είναι… τελικός για την ομάδα του Στρασβούργου.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ είχε κάνει μεγάλη εμφάνιση και είχε καταφέρει να πάρει σπουδαία νίκη με 77-68.

To enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση της Γαλλίας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Στρασμπούρ, καθώς και όλο το τρίτο ημίχρονο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X