Αλέγκρι: «Περίμενα πως η Γιουβέντους θα με έδιωχνε κάποια στιγμή»

Tέλος από τη Γιουβέντους ο Αλέγκρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να επιστρέψει στους πάγκους έπειτα από την αποχώρηση του από την Γιουβέντους ψάχνεται ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός προπονητής σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε γα το «διαζύγιο» του με τους «μπιανκονέρι», με τον ίδιο να ρίχνει το «φταίξιμο» στην διοίκηση της ομάδας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ήταν αυτή που αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

«Παραμένω λάτρης της Γιουβέντους! Σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα παθιάζομαι με όσες ομάδες έχω δουλέψει. Τόσο με την Γιουβέντους, όσο και με τις Μίλαν και Κάλιαρι! Εννοείται πως δεν ήμουν χαρούμενος όταν αποχώρησα από την ομάδα. Όπως όλοι γνωρίζουν όμως φτάσαμε σε ένα ήσυχο τέλος με την Γιουβέντους.

Υπήρχαν διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σε όσους ήμασταν στην ομάδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, όπως και ο Νέντβεντ αποφάσισαν πως θα ήταν καλό να γίνουν μερικές αλλαγές. Στο τέλος της σεζόν, ήρθε απόλυτα λογικά το διαζύγιο ανάμεσα σε μένα και την Γιουβέντους. Το περίμενα. Πάντως πέρασα 5 απίστευτα χρόνια και κάναμε αρκετές αλχημείες. Ότι καλό βρίσκαμε στην μεταγραφική αγορά, το… αρπάζαμε. Κάναμε μερικές εκπληκτικές μεταγραφές, το διασκέδαζα αυτό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X