Καταγγελία για απόπειρα βιασμού από παράγοντα της ΕΟΚ

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού από παράγοντα της ΕΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάλληλος της ΕΟΚ έκανε καταγγελία για απόπειρα βιασμού στην οποία φέρεται να εμπλέκεται στέλεχος της ομοσπονδίας μπάσκετ.

Μία νέα υπόθεση απόπειρας βιασμού στον αθλητισμό έρχεται στην επιφάνεια.

Υπάλληλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, προέβη σε καταγγελία για απόπειρα βιασμού εις βάρος της από ανώτατο στέλεχος της Ομοσπονδίας, και το μεσημέρι της Παρασκευής 19/3 ενημέρωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Η καταγγέλλουσα όπως έγινε γνωστό, έχει ήδη απευθυνθεί και σε δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεση και να κινηθεί νομικά.

Το περιστατικό φέρεται να έχει λάβει χώρα πριν από μερικά χρόνια ενώ έρχεται στην επιφάνεια λίγες ημέρες πριν από τις προγραμματισμένες εκλογές στη συγκεκριμένη Ομοσπονδία.

Οι νομικοί του υφυπουργείου θα εξετάσουν τη Δευτέρα 22/3 την καταγγελία και το επόμενο βήμα θα είναι η καταγγελία να σταλεί στον Εισαγγελέα.

ΕΟΚ για την καταγγελία: «Εύλογα ερωτηματικά, ουδείς υπεράνω της δικαιοσύνης και της αλήθειας»

Η ΕΟΚ πήρε άμεσα θέση για την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής, τονίζοντας πως ο τρόπος διαρροής προκαλεί ερωτηματικά και υπόνοιες, ενώ τόνισε πως τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας θα επιληφθούν του θέματος.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Λίγο πριν από τις εκλογές, η επιχείρηση ανάδειξης φερόμενης καταγγελίας και ειδικά ο τρόπος αυτής μέσω διαρροών, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και υπόννοιες. Τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΟΚ θα επιληφθούν άμεσα επί των δημοσιευμάτων με κάθε νόμιμο μέσο. Ουδείς υπεράνω της δικαιοσύνης και της αλήθειας. Το ελληνικό μπάσκετ, 6ο στον κόσμο και 3ο στην Ευρώπη, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν και από τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X