Λουτσέσκου: Αγνοια και σκοπιμότητα για την ΑΕΚ -Ο ρόλος του ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: Αγνοια και σκοπιμότητα για την ΑΕΚ -Ο ρόλος του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Το σενάριο για Ραζβάν Λουτσέσκου-ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρουμάνοι έγραψαν τις προάλλες για επαφή της ΑΕΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ένα σενάριο που διαψεύσθηκε αμέσως.

Στα αυτά τα σενάρια, αλλά και στον ρόλο του ΠΑΟΚ αναφέρεται με άρθρο της στη στήλη agent το Sportime το οποίο σημειώνει πως: «Λουτσέσκου: Οι Ρουμάνοι, γενικά, είναι ένα σκαλί πιο κάτω από τους Τούρκους. Οχι σε θέματα αξιοπιστίας, αλλά φερεγγυότητας.

Σχεδόν τίποτα απ’ όσα γράφονται στα media της χώρας είναι αθώο σκοπιμότητας (θα μου πεις που δεν γίνεται αυτό. Ελα ντε..) και όσα δεν έχουν, τότε πολύ απλά, κρύβουν άγνοια. Copy paste δηλαδή από δημοσιεύματα, φήμες και αναφορές εκτός των συνόρων, αναπαράγονται. Αυτό ακριβώς έγινε και με την περίπτωση του «ενδιαφέροντος» της ΑΕΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε ποιον ακριβώς πλανήτη θα μπορούσε κάτι τέτοιο να προχωρήσει; Σε ποια ταινία επιστημονικής φαντασίας; Και από τις δύο πλευρές, όχι μόνο τη μία. Εδώ, προφανώς, μιλάμε για άγνοια. Και όχι σκοπιμότητα.

Γιατί αν υπήρχε γνώση, τότε οι συμπατριώτες του πολυνίκη Ραζβάν δεν θα έγραφαν για το εκτός πραγματικότητας σενάριο με την ΑΕΚ, αλλά για την βολιδοσκόπηση που δέχτηκε από συγκεκριμένο αξιωματούχο του ΠΑΟΚ. Θεωρητικά τελείως, έτσι για να πέσουν και πάλι γέφυρες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτό όμως δεν αναφέρθηκε στα ρουμανικά media, παρά μόνο το εξωφρενικό σενάριο για την Ενωση, η οποία πολύ καλά έκανε και διέψευσε κατηγορηματικά τα πάντα.

Οχι γιατί χρειάζονταν στην περίπτωση του Λουτσέσκου, αλλά γιατί σε συνδυασμό με την περίπτωση Ράσταβατς, ήταν στα όρια του… καψίματος ο Παπαδημητρίου (συνδετικός κρίκος) αλλά και ο (επισφαλής έτσι κι αλλιώς τη δεδομένη στιγμή) Κονέ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X