Σάουθγκειτ: «Να εμβολιαστούν οι ποδοσφαιριστές, αυξημένος ο κίνδυνος λόγω ταξιδιών»

Σάουθγκειτ: «Να εμβολιαστούν οι ποδοσφαιριστές, αυξημένος ο κίνδυνος λόγω ταξιδιών»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκειτ, εξέφρασε την άποψη πως σύντομα πρέπει να εμβολιαστούν οι ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλο κίνδυνο λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών τους.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «Λιονταριών» είπε για το θέμα των εμβολίων: «Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου ζητάμε από τους αθλητές να λειτουργήσουν σε καταστάσεις όπου είναι πολύ πιθανό να προσβληθούν από τον κορωνοϊό και νομίζω πως έχουμε υποχρέωση και προς απέναντι τους. Η άποψη μου είναι πως έχουμε φτάσει στο σημείο όπου μπορεί να είναι αποδεκτό οι επαγγελματίες αθλητές να είναι στην λίστα για το εμβόλιο. Τους ζητάμε να συνεχίσουν να παίζουν, να κάνουν ταξίδια. Δεν εννοώ να μπουν πριν από τους νοσηλευτές ή τους καθηγητές αλλά α βρεθεί μία φόρμουλα για να πάρουμε εμβόλιο. Μάλιστα το ποδόσφαιρο μπορεί να πληρώσει γι’ αυτά και έτσι να κερδίσει χρήματα και το Κράτος που δεν θα αγοράσει τα εμβόλια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X