Εκλογές ΕΠΟ: Ζαγοράκης-Νίκας για την προεδρία -Την Κυριακή ανακηρύσσονται οριστικά οι υποψήφιοι

Εκλογές ΕΠΟ: Ζαγοράκης-Νίκας για την προεδρία -Την Κυριακή ανακηρύσσονται οριστικά οι υποψήφιοι
Photo Credits: INTIME

Την Παρασκευή κατατίθενται τα δικαιολογητικά από τους υποψηφίους για την προεδρία της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θοδωρής Ζαγοράκης και Κωνσταντίνος Νίκας είναι οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΟ.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ στις 27 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου. Το επόμενο ραντεβού για το δρόμο μέχρι τις κάλπες δίνεται την Κυριακή στις 21 Μαρτίου, όπου θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.

Υπενθυμίζεται, ότι για την προεδρία της ΕΠΟ υπέβαλλαν υποψηφιότητα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας. Σε ό,τι αφορά στα 11 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, έχουν υποβληθεί πολλές υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστών μετά από πολλά χρόνια, πέρα από αυτές των προέδρων των κατά τόπους ποδοσφαιρικών ενώσεων.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ, δύο ημέρες πριν την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων, δηλαδή την Παρασκευή στις 19 Μαρτίου, άπαντες οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει στην ομοσπονδία τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία θα πιστοποιούν ότι δεν εμπίπτουν σε κανένα κώλυμα. Ανάμεσα σε αυτά, συμπεριλαμβάνεται το πιστοποιητικό ποινικού μητρώου, μία υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτει ο υποψήφιος σε κωλύματα και η βεβαίωση του ποδοσφαιρικού σωματείου, που είναι μέλος ο υποψήφιος.

Εκλογές ΕΠΟ: Ζαγοράκης-Νίκας για την προεδρία -Την Κυριακή ανακηρύσσονται οριστικά οι υποψήφιοι

Αφού γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών, τότε η εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ θα προχωρήσει η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων την Κυριακή, 21 Μαρτίου, έξι ημέρες πριν την ημέρα των εκλογών.

Την εκλογική επιτροπή αποτελούν οι κ.κ. Παυλίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Καστίδης (ΕΠΣ Δράμας), Στογιαννίδης (ΕΠΣ Πέλλας).

Πηγή: soccerplus.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X