Super League: Στις 18:30 η κλήρωση για τα play off και τα play out του πρωταθλήματος

Γκολ και φάσεις από το Βόλος-ΑΕΚ 1-0 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης το προσεχές σαββατοκύριακο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των play off και των play out στην Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, οι 6 πρώτες ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off, αλλά και οι υπόλοιπες οκτώ θα μάθουν το αναλυτικό πρόγραμμα στην β’ φάση του πρωταθλήματος, καθώς και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Ο πρώτος θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και οι επόμενες τρεις ομάδες θα πάρουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για το UEFA Europe Conference League, εκτός κι αν ο Κυπελλούχος Ελλάδας δεν είναι μέσα στις πρώτες τέσσερις του Πρωταθλήματος. Σε αυτή την περίπτωση μόνο μόνο ο 2ος και ο 3ος της τελικής κατάταξης θα βγουν στην Ευρώπη, ακολουθώντας τον Πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο.

Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της β’ φάσης του πρωταθλήματος είναι το διήμερο 20-21 Μαρτίου, αλλά σήμερα θα γίνουν οι ανακοινώσεις κατά την διάρκεια της κλήρωσης, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

H βαθμολογία των play off της Super League

  1. Ολυμπιακός 67
  2. Άρης 51
  3. ΑΕΚ 48
  4. ΠΑΟΚ 47
  5. Παναθηναϊκός 45
  6. Αστέρας Τρίπολης 42

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X