Βόλος-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της Ένωσης

Εικόνες από το Βόλος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Βόλος-ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της Ένωσης που έπαιξαν στο ματς του Πανθεσσαλικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο, ήταν σχεδόν σ’ όλο το παιχνίδι απογοητευτική.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του Πανθεσσαλικού.

Γιώργος Αθανασιάδης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη απόκρουση, αλλά έκανε δυο πολύ εύκολα λάθη με την μπάλα στα πόδια, δίνοντας την ευκαιρία στον Βόλο για δεύτερες επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα μπλοκάρισμα σε σουτ του Δουβίκα που κόντραρε.

Όλεγκ Νταντσένκο: Είχε και πάλι εντολή να μένει πίσω από την σέντρα και προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ήταν και πάλι θετικός στις φάσεις στις οποίες είχε εμπλοκή. Ενώ τις ελάχιστες φορές που ανέβηκε από την πλευρά του, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Δεν είχε πάντα σωστές επιλογές, αλλά ήταν θετικός.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα αλλά και πάλι δεν είχε καλά πατήματα στο γήπεδο. Το ακριβώς αντίθετο. Πολλά προβλήματα στις προσωπικές μονομαχίες με τον Δουβίκα. Πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια του. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, που είχε λιγότερη πίεση, πάλι ήταν κακός.

Ζίγκα Λάτσι: Παρουσιάστηκε και πάλι η εικόνα που έχει ο νεαρός κεντρικός, κάθε φορά που έχει ως παρτενέρ τον Νεντελτσεάρου. Αγχωμένος, χωρίς σίγουρες κινήσεις μέσα στο γήπεδο και με εύκολα λάθη. Ακόμα και την θέση του έχασε αρκετές φορές, κάτι κανονικά δεν συνηθίζει.  Στο δεύτερο ημίχρονο  Χιμένεθ τον έβαλε για πρώτη φορά αριστερό μπακ. Και η αλήθεια είναι πως το πάλεψε όσο μπορούσε ακόμα και με ανεβάσματα από την πλευρά του.

Μάριο Μιτάι: Επέστρεψε για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του ο νεαρός μπακ και έδειξε πως δεν είχε καθόλου αγωνιστικό ρυθμό. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό ο Βόλος, τον «σημάδεψε» και του δημιούργησε πολλά προβλήματα, που δεν ήταν καν μόνο η εμπλοκή του στην φάση του πέναλτι. Βεβαίως δεν είχε και βοήθειες από τον Αλμπάνη.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έδειχνε να μην έχει την ενέργεια των προηγούμενων παιχνιδιών. Και αυτό φάνηκε στον τρόπο που υλοποιούσε τις σκέψεις του για μακρινές μπαλιές, που ήταν με πολύ κακή εκτέλεση. Δεν είχε ενέργεια και δεν είχε και σωστές επιλογές.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και πήρε τον ρόλο του «εξαριού». Έπρεπε δηλαδή να αποτελεί τον τελευταίο αμυντικό μπροστά από τα στόπερ, αλλά και τον παίκτη που θα παίρνει την πρώτη μπάλα για να κτίζει τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Δεν έκανε τίποτα από τα δυο σωστά, είχε πολλά λάθη και πολλές χαμένες μονομαχίες.

Λιβάι Γκαρσία: Σχεδόν εξαφανισμένος στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε ελάχιστες φορές την μπάλα στα πόδια του και όσες φορές την πήρε, την έχασε πολύ εύκολα. Στο δεύτερο πήρε κάποιες προσπάθειες, αλλά ήταν και αυτός εμφανώς πολύ κουρασμένος.

Πέτρος Μάνταλος: Εξαφανισμένος σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Δεν πήρε σχεδόν καμία πρωτοβουλία, δεν πίεσε καθόλου την αντίπαλη και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα να φτιάξει κάπως το παιχνίδι της και να αναπτυχθεί σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως μπήκε στο ματς, έκανε και ένα σουτ που έφυγε άουτ, αλλά ουσία μηδέν.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Έτσι όπως έπαιζε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, είχε έναν πολύ άχαρο ρόλο, να κυνηγάει απλώς κάποιες σκοτωμένες μπαλιές και να γυρίζει στην άμυνα για να βοηθήσει. Έχασε μια καλή ευκαιρία μ’ ένα σουτ που πήγε ψηλά άουτ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο που η ΑΕΚ ανέβηκε, δεν κατάφερε να μπει σε ρυθμό παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, δεν είχε λογική να βγει από το γήπεδο από την στιγμή που η ΑΕΚ κυνηγούσε στο σκορ.

Χρήστος Αλμπάνης: Είχε διάθεση, πήρε πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του, αλλά όχι απλώς του έλλειπε η ουσία, αλλά είχε και λάθος επιλογές που πολλές φορές παραλίγο να κοστίσουν στην ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα, κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, άφηνε μισή την προσπάθειά του.

Οι αλλαγές

Νέλσον Ολιβέιρα: Από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, η ΑΕΚ πήρε απειλές μόνο από τις προσωπικές του ενέργειες. Δεν κατάφερε να βρει στόχο σε καμία απ’ αυτές, αλλά ήταν ο μοναδικός που έκανε τον Βόλο να αισθανθεί πίεση.

Στράτος Σβάρνας: Μπήκε αλλαγή για να παίξει στόπερ δίπλα στον Νεντελτσεάρου και να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα. Το έκανε. Ήταν σταθερός αμυντικά, ενώ με την μπάλα στα πόδια του προσπάθησε κάπως να βγάλει την ΑΕΚ στην επίθεση.

Γέβχεν Σάκχοφ: Υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε σαν να προσπαθούσε εντελώς μόνος του στην μεσαία γραμμή. Έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια του, αλλά ότι καλό προσπαθούσε να κτίσει η ΑΕΚ, ήταν από τον Οκυρανό χαφ.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Μπήκε και έπαιξε αρχικά σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και στη συνέχεια μετακινήθηκε αριστερά. Για κάποιο λόγο μπήκε στο ματς αρκετά μουδιασμένος και σχεδόν φοβισμένος. Δεν πήρε καμία πρωτοβουλία ενώ έχασε κάποιες φορές την φάση του πολύ εύκολα.

Ευθύμης Χριστόπουλος: Τελευταία κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Πρόλαβε να κάνει μια καλή ενέργεια από την δεξιά πλευρά και να βγάλει μια σέντρα, την οποία όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Μαχαίρας.

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν βάζει μυαλό η ΑΕΚ, έχασε (1-0) στο Βόλο και μπαίνει στα πλέι οφ με την πλάτη στον τοίχο! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιμένεθ: «Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε -Υπάρχουν κανόνες και αν δεν τους σέβεσαι το πληρώνεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος-ΑΕΚ: Ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ, Μανούχος-Γκορτσίλας έκλεισαν τα μάτια! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος-ΑΕΚ: «Αντιποδοσφαιρική εικόνα και καμία συνοχή – Πολύ περίεργο το πέναλτι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίμεναν την ΑΕΚ αποκαμωμένη για να κερδίσουν και ο Λάνγκφορντ τους άφησε με την χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να… φύγει για να έρθουν οι λεφτάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X