Βόλος-ΑΕΚ: «Αντιποδοσφαιρική εικόνα και καμία συνοχή - Πολύ περίεργο το πέναλτι»

Βόλος-ΑΕΚ: «Αντιποδοσφαιρική εικόνα και καμία συνοχή - Πολύ περίεργο το πέναλτι»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις απέναντι στον Βόλο και λίγο πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Δουβίκα.

Πλέον, η ΑΕΚ καλείται να βελτιωθεί στην επανάληψη, να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στη νίκη που τη χρειάζεται ενόψει των πλέι οφ.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Βόλος-ΑΕΚ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Ομάδα χωρίς συνοχή, δίχως να έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό στο παιχνίδι της, θαρρείς και κάνει αγγαρεία. Δεν κατανοώ την εικόνα της ΑΕΚ, ο αδιάφορος Βόλος δείχνει να θέλει το ματς πιο πολύ. Λάθος η προσέγγιση του ματς, εύκολα τρυπά η άμυνα, καμία έμπνευση στην επίθεση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: 37 λεπτά με μηδέν φάσεις για την ΑΕΚ. Δεν απειλεί, δεν σουτάρει, δεν μπορεί να φτιάξει μία φάση της προκοπής, απέναντι σε μία ομάδα που κάθε άλλο παρά κλείνεται στην άμυνα της. Αυτό είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ που είναι η μόνη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που καίγεται για νίκη. Η πρώτη φάση έγινε με κόντρα στο 37’ και αμέσως μετά ένα κακό σουτ του Ανσαριφάρντ. Αντιθέτως μεσοαμυντικά έχει δώσει χώρους και κάποια δικαιώματα και έφαγε 2-3 φάσεις που ευτυχώς δεν έγιναν πολύ επικίνδυνες. Η εικόνα δεν συνάδει με την ποιότητα που μπορεί να βγάλει η ομάδα στο χορτάρι. Και μεσοεπιθετικά μπορεί να δώσει περισσότερα με την σύνθεση που έχει. Ο Νταντσένκο… καρφωμένος πίσω από την σέντρα δεν μπορεί να βοηθήσει. Κακό ματς, χωρίς ρυθμό και ωραίες φάσεις. Τελικα η ΑΕΚ στο φινάλε δέχθηκε γκολ από πέναλτι, το οποίο για μένα δεν είναι σε καμία περίπτωση. Και προκαλεί εντύπωση…

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Κακή η εικόνα της ΑΕΚ. Δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα και δεν έχει τρόπο να απεμπλακεί από το ασφυκτικό πρέσινγκ του Βόλου, το οποίο έχει κόψει την «Ένωση» στα δύο. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν σωστές συνεργασίες και δεν εκμεταλλεύονται την ταχύτητα του Γκαρσία. Πολλά τα εύκολα λάθη που κάνουν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος με το χαζό πέναλτι απειρίας του Μιτάι, το οποίο προήλθε από κάκιστη αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» απόρροια του ασφυκτικού πρέσινγκ των γηπεδούχων. Αν δεν αλλάξει η εικόνα του Δικεφάλου στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε με ένα πέναλτι-μούφα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Από το ξεκίνημα, δεν μπήκε καλά η Ένωση, δεν είχε ένταση στο παιχνίδι της, δεν πήγαιναν οι παίκτες της πρώτοι πάνω στις μπάλες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει φάσεις ο Βόλος μέχρι το 15ο λεπτό, κι ας μην ήταν κάποια ευκαιρία κλασική. Το πρόβλημα ήταν τα αβίαστα λάθη μεταξύ της άπειρης σήμερα άμυνας της και της μεσαίας γραμμής. που δεν έδινε βοήθειες. Στη συνέχεια, το ματς ισορρόπησε, η ΑΕΚ άρχισε να κρατάει λίγο περισσότερο μπάλα, αλλά στην ανάπτυξη δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ένα φουλ βαρετό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό και με πολλές διακοπές, πήγαινε ολοταχώς στη λευκή ισοπαλία στο ημίχρονο, ήρθε το πέναλτι από ένα άγγιγμα του άπειρου Μιτάι, στο οποίο ο Μανούχος έδωσε πέναλτι».

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: H AEK έχει την αντιποδοσφαιρική εικόνα μιας ομάδας που δεν διαθέτει την εμπιστοσύνη του προπονητή της(σε κάποιο βαθμό δίκαια, σε κάποιον άλλο όχι), οπότε και σε τέτοια ματς εκτός έδρας, προετοιμάζεται για να παίξει παθητικά και να περιμένει ευκαιρίες. Είναι φανερό πως τα μπακ έχουν εντολή να μην κατεβαίνουν καθόλου, η δε επιθετική λειτουργία γενικώς είναι χύμα, ενώ και πίσω υπάρχει πολύ άγχος. Απογοητευτική εικόνα για ένα ματς Βόλος – ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη και σε πολλούς μάλλον. Δυστυχώς δεν την γλίτωσε αυτή την φορά η ομάδα, καθώς το λάθος ήρθε στο τέλος. Ο Μιτάι δυστυχώς δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται αυτή την στιγμή και στην περίπτωση του φαίνεται πόσο επιπόλαια γίνονται πολλά πράγματα στην ΑΕΚ. Ο Λόπεθ φωνάζει συνέχεια στους παίκτες του να παίζουν από κει. Το πέναλτι πάντως είναι πολύ περίεργο. Και δόθηκε πολύ εύκολα.

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίμεναν την ΑΕΚ αποκαμωμένη για να κερδίσουν και ο Λάνγκφορντ τους άφησε με την χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να… φύγει για να έρθουν οι λεφτάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οι σκέψεις για τα Σπάτα και το εμπόδιο να γίνουν επίσημα ματς του χρόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «Νέντε» δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X