Handball Premier: Αποφασίζει σήμερα η επιτροπή για την επανεκκίνηση!

Εικόνες από τον αγώνα CSM-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Την απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων περιμένουν σήμερα όλοι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος χάντμπολ επικρατεί στην ΟΧΕ

Από το πρωί συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων με διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και ο αθλητισμός, αφού το Υφυπουργείο Αθλητισμού κατέθεσε νέο αίτημα, ώστε να αρχίσουν και πάλι οι αγώνες στις πρώτες κατηγορίες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Οι πιθανότητες είναι αρκετά αυξημένες καθώς έγινε αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball οι αλλαγές είναι πως θα μπουν προδιαγραφές για τα rapid test, θα υπάρχει ένα επιπλέον rapid test αν μέσα στην εβδομάδα διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική, θα ενημερώνεται ο ΕΟΔΥ και η ΓΓΑ στα δύο θετικά κρούσματα και επίσης σε περίπτωση πολλών κρουσμάτων δεν θα απομονώνονται απλώς τα θετικά, αλλά θα σταματούν οι προπονήσεις της εκάστοτε ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του χάντμπολ είναι αρκετά αυστηρό και κάποια από τα παραπάνω περιλαμβάνονται ήδη. Επίσης οι περισσότερες ομάδες κάνουν τα rapid test μέσω ΕΟΔΥ, άρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις προδιαγραφές. Μέχρι αργά το απόγευμα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την επανεκκίνηση καθώς αν δοθεί το «οκ» δεν αποκλείεται να υπάρξει αγωνιστική και μέσα στην εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X