Σίγουρος ο Σωκράτης: «Εμείς θα κερδίσουμε...»

Σίγουρος ο Σωκράτης: «Εμείς θα κερδίσουμε...»
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποθέωσε Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ, αλλά δήλωσε ότι την Πέμπτη (11/3) αμφότεροι δεν θα βρεθούν σε καλή μέρα με την Άρσεναλ και πως η ομάδα που θα νικήσει είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (11/3) με την Άρσεναλ, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Europa League. Ο Μεσσήνιος στόπερ δήλωσε ότι σε σχέση με πέρυσι η αποστολή του Ολυμπιακού είναι πιο δύσκολη. Στη συνέχεια, αφού Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ, ανέφερε ότι αμφότεροι δεν θα βρεθούν σε καλή μέρα με την Άρσεναλ και πως η ομάδα που θα νικήσει είναι ο Ολυμπιακός.

Για το ότι θα παίξει κατά της Άρσεναλ και που θα κριθούν οι δύο αγώνες:

«Θα είναι δύο παιχνίδια ξεχωριστά. Το κάθε παιχνίδι να το σκεφτούμε σαν ένα παιχνίδι. Θα κριθούν στις λεπτομέρειες και θα ακολουθήσουμε τη στρατηγική μας. Είναι περίεργο συναίσθημα γιατί ήταν η ομάδα μου και οι συμπαίκτες μου. Όμως είναι πρόκληση, κάτι καινούριο και θέλω να κερδίσουμε».

Τι έχει αλλάξει η Άρσεναλ και τα γκολ που δέχεται από στατικές φάσεις ο Ολυμπιακός;

«Το πρώτο σκέλος η Άρσεναλ δεν θα είναι όπως ήταν πέρυσι. Έχει έναν προπονητή που είναι πάνω από 15 μήνες στην ομάδα. Στο πρωτάθλημά της δεν τα πηγαίνει καλά. Το ξέρουμε πως είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Αγγλία και ήταν μες στις 3 κορυφαίες ομάδες. Κύπελλα, ματς στο Κύπελλο δεν έχουν και άμεσος στόχος είναι η Ευρώπη. Θα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι αλλά να κάνουμε αυτό που πρέπει και να σκεφτούμε τη νίκη. Για το 2ο σκέλος δεν είναι κάτι που βελτιώνεται από την μία μέρα στην άλλη. Υπάρχουν ματς που δίνεις ευκαιρίες στον αντίπαλο και δεν δέχεσαι γκολ και άλλα ματς που δεν δέχεσαι φάσεις και τρως γκολ από μία στατική. Μέσα από τη δουλειά, τις αναλύσεις με τον προπονητή, τον χρόνο και τη χημεία θα βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια».

Εάν έχει μιλήσει με πρώην συμπαίκτες του και το βασικότερο που πρέπει να προσέξει για την Άρσεναλ.

«Σίγουρα ότι έχω σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες μου, όπως έχω και από Ντόρτμουντ και Μίλαν είναι εκτός ποδοσφαίρου. Αύριο πρέπει να δούμε ότι παίζει ο Ολυμπιακός με την Άρσεναλ. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και έχουμε συζητήσει με τον προπονητή μας το τι πρέπει να προσέξουμε, θα το κάνουμε και σήμερα και αύριο θα το δείτε και εσείς».

Για το ότι μπορεί να παίξει με τον Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας και το ότι έχει τον Μαρτίνς 3 χρόνια ο Ολυμπιακός.

«Για το πρώτο θα πω ότι δεν με επηρεάζει εμένα ούτε την ομάδα. Όποιος μπει στο γήπεδο να βοηθήσει θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Είναι πολύ σημαντικό που ο Ολυμπιακός έχει πολλά χρόνια προπονητή. Το βλέπουμε πολύ σπάνια στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο συν και του Ολυμπιακού και του προπονητή που έχει βελτιώσει την ομάδα και την έχει κάνει ευρωπαϊκών προδιαγραφών και έχει μέταλλο. Μακάρι αυτό να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το παρελθόν του με Άρσεναλ και τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ:

«Το τι έγινε στο παρελθόν και το τι υπήρξε δεν είναι της στιγμής. Αυτό το ξέρω καλά εγώ και ο προπονητής. Όποια δυσκολία και να είχα την αντιμετώπισα. Για το 2ο κομμάτι και ο Ομπαμεγιάνγκ είναι μεγάλος παίκτης αλλά και ο Λακαζέτ. Στην καλή τουw μέρα μπορεί να κερδίσουν παιχνίδι. Θεωρώ ότι αύριο όμως δεν θα έχουν μία καλή ημέρα και θα κερδίσουμε εμείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X