Αρσεναλ: Πάει στο CAS για Ακπομ και Κάμπελ

Αρσεναλ: Πάει στο CAS για Ακπομ και Κάμπελ
Photo Credits: INTIME

Η FIFA τιμώρησε την Αρσεναλ για τις μεταγραφές των Τσούμπα Ακπομ και Τζόελ Κάμπελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρόστιμο 33 χιλιάδω λιρών για παραβιάση κανονισμών τιμωρήθηκε η Αρσεναλ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σχετικά με την διατήρηση των δικαιωμάτων των Τσούμπα Άκπομ και Τζόελ Κάμπελ.

Οι Λονδρέζοι δεν ενοχλήθηκαν τόσο για το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, όσο για την ουσία της τιμωρίας. Η FA και η Premier League έκριναν ότι δεν υπάρχει κάτι παράνομο στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκπομ πωλήθηκε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018, με τον Δικέφαλο του Βορρά να τον παραχωρεί στη Μίντλεσμπρο το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Κοσταρικανός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πωλήθηκε το ίδιο καλοκαίρι στην ιταλική Φροζινόνε.

Για τον Άκπομ υπήρχε ποσοστό μεταπώλησης 40%, ενώ για τον Κάμπελ 20%. Η διαδικασία στο CAS μεταξύ των “Gunners” και της FIFA θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη (16 Μαρτίου).

Πηγή: sport24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X