ΑΕΚ: Συγκινητικό το «αντίο» του συλλόγου Μικρ. Κωνσταντινουπολιτών για την 101 ετών πρόσφυγα που δεν πρόλαβε τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς»

Europa Conference League: Φαβορί για τον τελικό η «Αγιά Σοφιά»!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής, με συλλυπητήρια ανακοίνωση φέρνει στο φως τη συγκινητική ιστορία της Κατερίνας Σωτηρίου με προσφυγικές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής:

Είναι από τις ιστορίες εκείνες, που αναδεικνύουν την ιστορικότητα της στιγμής που θα μπει η ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά και θα επιστρέψει στο σπίτι της. Από τις ιστορίες εκείνες, που επιβεβαιώνουν ότι οι δεσμοί με τη Νέα Φιλαδέλφεια ακουμπούν τις μνήμες της προσφυγιάς, τις ρίζες αυτής και των οπαδών που υποστηρίζουν την κιτρινόμαυρη ιδέα μέχρι την τελευταία τους ανάσα, όπως έκανε και η Κατερίνα Σωτηρίου, που έφυγε από τη ζωή στα 101 της χρόνια και η κηδεία της έγινε χθες στην περιοχή του Λαυρίου.

Ήταν πρόσφυγας, από την Μικρά Ασία. Συγκεκριμένα από την Αμφισιά. Ήρθε στην περιοχή του Λαυρίου σε ηλικία 2 ετών όπου ζούσε μέχρι τώρα. Είχε την ΑΕΚ στην καρδιά της και ζούσε με ένα όνειρο, να μπει στο νέο γήπεδο και να δει τα εγκαίνια από κοντά. “Θέλω να μου υποσχεθείς πως θα με πας να δω τα εγκαίνια του γηπέδου μας. Είμαι 98 χρονών αλλά θα ζήσω μέχρι τα 115 για την ΑΕΚ”. Είχε πει τον Γενάρη του 2019 στην κοπή πίτας, στον πρόεδρο του Συλλόγου μας και αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Μίμη Δεληγιάννη, ζητώντας του να της υποσχεθεί, πως θα την πάρει μαζί στην ιστορική στιγμή των εγκαινίων.

Δυστυχώς η υπόσχεση δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί, αλλά είμαστε σίγουροι πως από εκεί ψηλά θα είναι περήφανη και θα καμαρώνει τη στιγμή, που όλοι μαζί θα επιστρέφουμε στο σπίτι μας σε λίγο καιρό από τώρα.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Κατερίνας Σωτηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X