Η ΑΕΚ κόντρα σε Μεσολόγγι και ατυχίες με στόχο μόνο τη νίκη (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ κόντρα σε Μεσολόγγι και ατυχίες με στόχο μόνο τη νίκη (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να μπει νικηφόρα στην επανέναρξη της σεζόν

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση για την Bakset League και υποδέχεται το Μεσολόγγι (17:00, ΕΡΤ3 LIVE σχολιασμός enwsi.gr) με μοναδικό στόχο τη νίκη σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Τα παιχνίδια με Προμηθέα και Νίζνι Νόβγκοροντ αναβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Στην ΑΕΚ είχαν να διαχειριστούν μια δύσκολη κατάσταση που πήγε πίσω την ομάδα όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό της.

Παρ’ όλα αυτά άπαντες θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα απέναντι στο Μεσολόγγι στο κλειστό του ΟΑΚΑ, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και ταυτόχρονα η ομάδα να προχωρήσει με καλή ψυχολογία στα δύσκολα παιχνίδια των επόμενων ημερών, σε ένα… καυτό Μάρτιο.

Με αλλαγές στο ρόστερ η ΑΕΚ

Η Βασίλισσα θέλει μόνο νίκη κόντρα στην ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό όμως αναμένεται να μετρήσει και απουσίες, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Μορέιρα, Γκίκα, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Ματ Λοτζέσκι δηλώθηκε εκ νέου στο ρόστερ της ομάδας και θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να συμβάλλει επιθετικά στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο έμπειρος κόουτς της Βασίλισσας είχε θέσει σαν στόχο άπαντες να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, με σκοπό η ΑΕΚ να φτάσει στη νίκη και να πάρει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Με νέο παίκτη το Μεσολόγγι

Στην αντίπερα όχθη, το Μεσολόγγι έρχεται στο ΟΑΚΑ με μόνο στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Καλαμπάκου έχει μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να βγάλει αντίδραση. Συν τοις άλλοις, τις προηγούμενες ημέρες οι νεοφώτιστοι προχώρησαν και σε αλλαγή παίκτη, με τον Μαρκ Λάιονς να ενισχύει την ομάδα στη θέση του Ντεβόντε Γκριν.

Περιθώρια για άλλες απώλειες στο Μεσολόγγι δεν υπάρχουν, κάτι που ξέρουν πολύ καλά στην ομάδα και είναι άπαντες αποφασισμένοι να παλέψουν. Ιδίως μετά την ήττα απέναντι στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της βρέθηκε να κερδίζει ακόμα και με 18 πόντους όμως στο τέλος… κατέρρευσε.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X