Μαγκουάιρ σε Ράσφορντ: «Άντε γ@μ@@@@@, κοίτα να μην βγαίνεις οφσάιντ»

Μαγκουάιρ σε Ράσφορντ: «Άντε γ@μ@@@@@, κοίτα να μην βγαίνεις οφσάιντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν μεταξύ τους κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ και Μάρκους Ράσφορντ.

Σε νέα λευκή ισοπαλία (0-0), αυτή τη φορά στο «Σέλχαρστ Παρκ» έδρα της Κρίσταλ Πάλας υποχρεώθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το εν λόγω αποτέλεσμα φέρνει πλέον την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή της Premier League, όλα αυτά λίγες μόλις μέρες, πριν από το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» στο «Έτιχαντ» απέναντι στην συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail», το νέο στραβοπάτημα έφερε γκρίνια και εσωτερική μουρμούρα στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων». Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του αγώνα οι Χάρι Μαγκουάιρ και Μάρκους Ράσφορντ είχαν μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο. Η αφορμή του επεισοδίου δεν ήταν άλλη, από μία φάση στην οποία ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ ήταν εκτεθειμένος, κάτι που είχε σαν συνέπεια να υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ. Ο Μαγκουάιρ, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να απειλήσει με κεφαλιά την αντίπαλη εστία ξέσπασε εναντίον του συμπαίκτη του.

«Γα@@@@@ και μην βγαίνεις οφσάιντ» ήταν η φράση που είπε στον Ράσφορντ, όταν αυτός του είπε «Τι θέλεις να κάνω;». Στο άκουσμα της φράσης αυτής, ο Ράσφορντ απάντησε δυναμικά στον αρχηγό της ομάδας του λέγοντας του τα εξής: «Βγάλε τον γαμ@@@@@ σκασμό, γαμ@@@@@ μ@@@@».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X