Τραμετσάνι: «Ο Λιβάγια μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας»

Τραμετσάνι: «Ο Λιβάγια μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Χάιντουκ, Πάολο Τραμετσάνι, μίλησε για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση επίδραση στο αγωνιστικό πρόσωπο της Χάιντουκ έχει επιδείξει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Πάολο Τραμετσάνι.

Στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου, η Χάιντουκ ήταν ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εμφάνισε ένα καλύτερο πρόσωπο και με πρωταγωνιστή τον Λιβάγια πήρε τη νίκη-πρόκριση με 3-0.

Μετά τον αγώνα ο Πάολο Τραμετσάνι σχολίασε:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, κάθε ενενηντάλεπτο είναι δύσκολο. Ετοιμαστήκαμε για αυτόν τον αγώνα όπως κάνουμε για κάθε άλλο. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους για το καλό πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, καταλήξαμε σε μια σημαντική νίκη και πήγαμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ο Λιβάγια είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία όλης της ομάδας αλλά και των άλλων ποδοσφαιριστών. Κάθε μέρα στην προπόνηση βλέπω ότι είναι 100% αφοσιωμένος και έχει δεθεί και επικοινωνεί πολύ καλά με τους συμπαίκτες του. Είμαι ευχαριστημένος με τις ενισχύσεις. Δεν θα είναι εύκολο, τώρα η Γκόριτσα μας περιμένει, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το Κύπελλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X