Super League: Η Λάρισα κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό και ελπίζει (VIDEO)

Super League: Η Λάρισα κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό και ελπίζει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ελπίζει με Πινάκα η Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Πινακά η Λάρισα κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό σε ματς για την 24η αγωνιστική της Super League και ελπίζει στην παραμονή.

Το παιχνίδι ήταν σαν τελικός και για τις δύο ομάδες, οπότε ήταν λογικό να τις επηρεάζει ψυχολογικά. Κατά συνέπεια και αγωνιστικά, αφού υπήρχαν πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις. Υπήρξε και ένα γκολ όμως και ήταν και πολύ ωραίο… Στο 37′ ο Πινακάς με φοβερό πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Μελισσά για το 1-0, το οποίο έμεινε ωε το τέλος.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει μέτρα, αφού δεν είχε κάποια πειστική ευκαιρία, την ίδια ώρα που η ΑΕΛ διαχειριζόταν την κατάσταση και προσπαθούσε να κρατήσει οπωσδήποτε το σκορ. Και το κράτησε.

Έτσι, οι Θεσσαλοί πλησίασαν στο -4, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, τους Αγρινιώτες, αποκτώντας ξανά ελπίδες αποφυγής του υποβιβασμού.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Ακούνια, Νικολιάς (85′ Τρούγιτς), Ζίζιτς, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα (67′ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι, Πινακάς.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Περέιρα (87′ Βέργος), Μεδίνα (80′ Τσιγγάρας), Τσότσαλιτς, Βάντερσον (80′ Ντουάρτε), Εντιγκά, Ταχάρ (67′ Μάζουρεκ), Γκόμες, Ντίας, Αριγίμπι, Καρέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X