Novilist: «Μάγος των ασίστ ο Λιβάγια» (VIDEO)

Novilist: «Μάγος των ασίστ ο Λιβάγια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αποθέωση για τον Κροάτη πρώην φορ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποθέωση γνώρισε ο Μάρκο Λιβάγια από όλο τον κροατικό Τύπο για την εμφάνισή του με τη Χαϊντουκ στο ντέρμπι κόντρα στη Ριέκα.

Η ομάδα του πρώην άσου της ΑΕΚ νίκησε 1-0 εκτός έδρας. Στο «Stadion HNK Rijeka», ο Λιβάγια ήταν εκείνος που έδωσε την πάσα για το γκολ της νίκης στον Τούρκο Ουμούτ Ναγίρ στο 72ο λεπτό.

Εγινε αλλαγή στο 80o λεπτό, αλλά είχε προλάβει να κάνει τη διαφορά. Ηρωας για τη Χαϊντουκ αναδείχθηκε με την απόκρουση πέναλτι στο 95’ ο τερματοφύλακας της, Κάλινιτς , (εκτέλεσε ο Αντριάσεβιτς της Ριέκα).

Ο Μάρκο Λιβάγια όμως έδειξε αμέσως την ποιότητα του. Στην πρώτη του εμφάνιση με τους “σπλίτσανι”, έπαιξε αριστερά στο 4-3-2-1 πίσω από τον Ουμούτ Ναγίρ. Μοίρασε πάσες για γκολ.

Μόνο μια από αυτές αξιοποιήθηκε αλλά ήταν αρκετή για το τρίποντο για την ομάδα του Σπλιτ.

«Ο Λιβάγια ήταν ο μάγος των ασίστ», έγραψε η «Novilist. Για την «Slobodna Dalmacija» ήταν ξεκάθαρο: «Ο Μάρκο ήρθε κι έκανε τη διαφορά. Τόσο με την κλάση του όσο και με τις πάσες του».

H «Sportske Novosti» υπογράμμισε: «Ο Λιβάγια άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της Χαϊντουκ».

Ο ίδιος απένειμε τα εύσημα στον Κάλινιτς για την απόκρουση στο πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κι αρκέσθηκε να πει για τον εαυτό του: «Είναι ακόμη νωρίς. Θέλω να βοηθήσω. Για αυτό ήρθα. Σημασία έχει να ανέβει ψηλά η Χαϊντουκ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X