Παναθηναϊκός: Παίζουν με ΑΕΚ Σένκεφελντ-Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Παίζουν με ΑΕΚ Σένκεφελντ-Καρλίτος
Photo Credits: INTIME

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Καρλίτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα για το Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Καρλίτος.

λλανδός κεντρικός αμυντικός των πράσινων έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο και θα τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ασφαλώς και την επιστροφή του ηγετικού στόπερ στην καρδιά των μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, ενώ εκτός του Σένκεφελντ διαθέσιμοι για το αθηναϊκό ντέρμπι προβλέπεται να είναι τόσο ο Καρλίτος όσο και ο Πούγγουρας που επίσης αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Αγρίνιο.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με την ΑΕΚ των υπηρεσιών του Γιουνούς Σανκαρέ και ο στόχος είναι να προλάβει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X