ΑΕΚ: Κοπή πίτας στα Σπάτα με τυχερούς τους Χριστόπουλο και Θεοχάρη-Tι είπε ο Κονέ στους παίκτες (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ έκοψε πίτα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα

Η ΑΕΚ μετά τη σημερινή προπόνηση έκοψε πίτα στα Σπάτα, σε στενό κύκλο λόγω των μέτρων της πανδημίας, με τους Ευθύμη Χριστόπουλο και Γιώργο Θεοχάρη να είναι οι τυχεροί, βρίσκοντας το φλουρί.

Ο τεχνικό διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ έκοψε την πίτα και μίλησε στους παίκτες λέγοντας:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να κόβω την πίτα της ομάδας. Εύχομαι σε όλους υγεία, να προσέχετε τους εαυτούς σας και σας καλώ να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και όσα διαθέτει μέσα του ο καθένας για την ομάδα που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε».

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

«Σε στενό κύκλο, λόγω… covid, με την παρουσία μόνο των μελών του ποδοσφαιρικού τιμ και την υποστήριξη της εταιρίας ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, έγινε μετά την προπόνηση στα Σπάτα η παραδοσιακή κοπή της πίτας από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, Παναγιώτη Κονέ. Τυχεροί, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αναδείχτηκαν οι δύο νεαροί, Ευθύμης Χριστόπουλος και Γιώργος Θεοχάρης»

ΑΕΚ: Κοπή πίτας στα Σπάτα με τυχερούς τους Χριστόπουλο και Θεοχάρη-Tι είπε ο Κονέ στους παίκτες (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κοπή πίτας στα Σπάτα με τυχερούς τους Χριστόπουλο και Θεοχάρη-Tι είπε ο Κονέ στους παίκτες (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κοπή πίτας στα Σπάτα με τυχερούς τους Χριστόπουλο και Θεοχάρη-Tι είπε ο Κονέ στους παίκτες (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κοπή πίτας στα Σπάτα με τυχερούς τους Χριστόπουλο και Θεοχάρη-Tι είπε ο Κονέ στους παίκτες (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X