ΑΕΚ: Αναβλήθηκε ο αυριανός αγώνας με Πορφύρα λόγω κρουσμάτων Covid

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αίας Ευόσμου
Photo Credits: INTIME

Στην ομάδα του Πορφύρα υπήρξαν κρούσματα Covid με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα πραγματοποιηθεί ο αυριανός αγώνας της ΑΕΚ με τον Πορφύρα λόγω κρουσμάτων Covid στην αντίπαλη ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «O Α.Ο.Φ. Πορφύρας ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι, τρία μέλη της Ομάδας Γυναικών του Συλλόγου, που μετέχει στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021 βρέθηκαν θετικά στα τεστ για ανίχνευση του ιού Covid-19.

Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α. και ενεργοποιώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης αναβάλλει τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Ε.Κ. που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 24/02/2021.

Για λόγους πρόληψης και αποφυγή εξάπλωσης του ιού Covid-19 και μετά από κοινό αίτημα των δυο Σωματείων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε και την αναβολή του αγώνα Α.Σ.Π. Θέτις – Π.Α.Ο.Κ. της Τετάρτης 24/02/2021, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν αντίπαλος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου για την 8η αγωνιστική.

Για την αναβολή ενημέρωσε επίσημα και η Ερασιτεχνική αναφέροντας: «H ΑΕΚ ενημερώνει ότι ο αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου με τον ΑΟΦ Πορφύρα που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται λόγω θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε μέλη της αντίπαλης ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X