Κρίσιμη συνάντηση Λυσάνδρου-Μελισσανίδη!

Κρίσιμη συνάντηση Λυσάνδρου-Μελισσανίδη!
Photo Credits: INTIME

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μηνά Λυσάνδρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μηνάς Λυσάνδρου υπέβαλε την παραίτησή του από την ΑΕΚ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα κρίνει τελικά αν η συνεργασία του διευθύνοντα σύμβουλου με την Ένωση ολοκληρωθεί άμεσα.

Οπως και να ‘χει η τελική απόφαση είναι του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, ο οποίος παρ’ όλα αυτά, εκτιμάει την δουλειά που έχει κάνει ο Λυσάνδρου αυτά τα 4,5 χρόνια στην ομάδα. Πάντως το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας όλο αυτόν τον καιρό, διότι εκκρεμεί η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία αναμένεται να γίνει αυτή την εβδομάδα και θα παρθεί η τελική απόφαση, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Βέβαια, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Λυσάνδρου επιθυμεί να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του, μοιάζει δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο. Το μόνο που μένει είναι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποδεχθεί την παραίτηση του διευθύνοντα σύμβουλου της AEK.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X