Ο Σβάρνας σοβαρή σκέψη για δεξί μπακ απόψε!

Ο Σβάρνας σοβαρή σκέψη για δεξί μπακ απόψε!
Photo Credits: INTIME

Ο σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Στράτο Σβάρνα δεξιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στράτος Σβάρνας μετά από ένα διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού επέστρεψε στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, υπάρχει στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ ως σοβαρή σκέψη για να μπει αμέσως στην μάχη παίρνοντας φανέλα βασικού απέναντι στους Αρκάδες. Οχι όμως για την θέση του στόπερ όπως συνήθως, αλλά για εκείνη του δεξιού μπακ. Οπως είχε δοκιμαστεί ξανά φέτος. Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τον Βένταντ Ραντόνια για λόγους τακτικής, ενώ δείχνει ακόμα να μην εμπιστεύεται τον Ολεγκ Νταντσένκο που έχει κάνει λάθη στις συμμετοχές του και δείχνει ακόμη ανέτοιμος σε πολλά επίπεδα.

Ετσι ο διεθνής αμυντικός δεν αποκλείεται απόψε να πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Οσον αφορά για τις δύο θέσεις των στόπερ, ο Ζίγκα Λάτσι θα είναι ο ένας με τον Ιονούτ Νεντσελτσεάρου στο πλευρό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X