Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ!

Εικόνες από το Αλκαζάρ πριν το Λάρισα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μετά το χθεσινό σίριαλ, κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ!

Για την 22η αγωνιστική της Super League, η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Novasports 3) την Λάρισα στο χιονισμένο Αλκαζάρ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Μετά το χθεσινό σίριαλ με την έντονη χιονόπτωση και την καθυστερημένη αναβολή του αγώνα, ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα για το τρίποντο.

Στην πρωινή σύσκεψη που έγινε στο Αλκαζάρ ήταν εμφανές πως ο καιρός στον Κάμπο ήταν πολύ καλύτερος με τον ήλιο να βοηθά για τον καθαρισμό του γηπέδου από το συνεργείο του Αλκαζάρ. Δεν Μάλιστα, όπως φαίνεται δεν θα χρειαστεί να γίνει ούτε επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου από τους αρμόδιους της Λίγκας καθώς έχει καθαρίσει εντελώς το χορτάρι. Εκτός από καθαρό από χιόνια, ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ είναι και σε πολύ καλή κατάσταση. Οι σημερινές καιρικές συνθήκες -με την έντονη ηλιοφάνεια- βοήθησαν τα μέγιστα προς την διεξαγωγή του ματς.

Δείτε εικόνες από τον καθαρισμό του Αλκαζάρ νωρίτερα σήμερα:Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ! Οριστικό: Κανονικά το Λάρισα-ΑΕΚ, σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X