Πρόεδρος Αλκαζάρ: «Απίθανο να γίνει αύριο το Λάρισα-ΑΕΚ!» (VIDEO)

Εικόνες από την άφιξη της ΑΕΚ στο Αλκαζάρ και τον... χιονοπόλεμο
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής για την πιθανότητα να γίνει αύριο το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής μίλησε στην κάμερα της Nova για τις πιθανότητες διεξαγωγής του Λάρισα-ΑΕΚ τη Δευτέρα στις (17.15).

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρδής για το Λάρισα-ΑΕΚ

«Για σήμερα ο αγώνας αναβλήθηκε. Αυτή την στιγμή το γήπεδο έχει 12-15 εκατοστά χιόνι. Αρα θα πρέπει να καθαρίσουμε για να γίνει αύριο το παιχνίδι περίπου στα 1.000 κυβικά χιονιού. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, παρόλα αυτά το ΕΑΚ έχει τη δυνατότητα να κάνει την προσπάθεια. Δυστυχώς όμως τα φαινόμενα συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση και από την ΕΜΥ οι πληροφορίες που έχουμε λόγω χαμηλών θερμοκρασιών διψήφιων αρνητικών, θεωρώ ότι το εγχείρημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι πολύ απίθανο να γίνει και το παιχνίδι αύριο. Αν το χιόνι παγώσει, είναι δύσκολο να καθαριστεί, θα υποστεί σημαντικές βλάβες και ο αγωνιστικός χώρος και οι υποδομές του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X