Η ΑΕΚ θέλει να... ξυπνήσει σήμερα κόντρα στη Λάρισα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Λάρισα-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να... βγει από τον πάγο και στο πρωτάθλημα σήμερα κόντρα στη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει σήμερα να… ξυπνήσει και στο πρωτάθλημα!

Για την 22η αγωνιστική της Super League, η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Novasports 2) την Λάρισα στο χιονισμένο Αλκαζάρ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Το τελευταίο διάστημα είναι κακό για την Ενωση. Πολλές ήττες, κακές εμφανίσεις και πολλά ερωτήματα για την απόδοση των κιτρινόμαυρων.

Ωστόσο, σήμερα, δεν υπάρχουν περιθώρια απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας που έχει μόλις μια νίκη και έξι ισοπαλίες ως τώρα στο πρωτάθλημα. Αν η ΑΕΚ κρατήσει και αξιοποιήσει το φοβερό 12λεπτο απέναντι στον Βόλο μπορεί να επικρατήσει σχετικά άνετα των Θεσσαλών σήμερα. Πάντως, για να το κάνει με άνετο τρόπο, ο Δικέφαλος θα πρέπει να δείξει ανάλογο πρόσωπο και στην άμυνα.

Πολλές απουσίες για την ΑΕΚ

Τα προβλήματα και οι τραυματισμοί δεν έχουν σταματημό φέτος για τη ΑΕΚ με το κέντρο μάλιστα να έχει πληγεί τα μέγιστα από την ατυχία που περιβάλλει την Ενωση. Αρχικά εκτός για τον σημερινό αγώνα βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, που είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Στράτος Σβάρνας, Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος που ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα. Εκτός έμειναν επίσης και οι Μάρκο Λιβάγια και Εμάνουελ Ινσούα, που έχουν τεθεί εκτός ομάδας, με τον τελευταίο μάλιστα να βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του στην Αλδοσίβι.

Το πλάνο του Χιμένεθ για το Λάρισα-ΑΕΚ

Στα ευχάριστα ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Μπακάκη να μπαίνει στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως καταλήγει στο πλάνο με το οποίο η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα εκτός του Μπακάκη θα είναι ο Λόπες, ο Λάτσι και ένας εκ των Νεντελτσεάρου ή Τσιγκρίνσκι. Στο κέντρο οι επιλογές είναι ελάχιστες και έτσι ο Σιμόες θα παίξει μαζί με τον Σιμάνσκι και τον Μάνταλο σε ρόλο οργανωτή. Οι Λιβάι Γκαρσία και ο Τάνκοβιτς θα είναι στα άκρα της επίθεσης και ο Ολιβέιρα αντί του Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σαρδέλης, Αλμπάνης, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Με απουσίες η Λάρισα

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ από τον οποίο θα απουσιάσει ο Πινακάς. Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεν επιτρέπουν στον Φέστα να τον έχει στη διάθεσή του, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης και οι τιμωρημένοι Μιχαήλ και Ντουρμισάι.

Στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται οι Μπάγιτς, Νάγκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Χουσίνο, Μπέρτος, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Σπαρβ, Ηλιάδης, Νούνιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Στίεφλερ, Ακούνια, Μπεν Χατίρα και Μουκαντζό.

Ο παγετός στη Λάρισα

Οι καιρικές συνθήκες υπό τις οποίες θα γίνει η αναμέτρηση δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Από νωρίς το απόγεμα του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Κυριακής το χιόνι έπεφτε άφθονο. Στο Αλκαζάρ μάλιστα το έστρωσε μέχρι και στα 13 εκατοστά. Αν φυσικά διεξαχθεί το παιχνίδι θα γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες για την ΑΕΚ η οποία -σε αντίθεση με τη Λάρισα- θα επιχειρήσει να… παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Γκορτσίλας στο Λάρισα-ΑΕΚ

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας απ’ τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε απ’ την ΚΕΔ για να σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λάρισα για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο Έλληνας διαιτητής θα έχει ως βοηθούς του τους Παπαδόπουλο (πρώτος βοηθός) και Αϊνάλη (δεύτερος) απ’ το σύνδεσμο Μακεδονίας, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης, επίσης απ’ την Μακεδονία. Τέλος, στο VAR θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών, με AVAR τον Νικολαΐδη του συνδέσμου Μακεδονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X