«Ο Σιμάνσκι είναι πάντα στα υπόψιν της Πολωνίας για το Euro!»

«Ο Σιμάνσκι είναι πάντα στα υπόψιν της Πολωνίας για το Euro!»
Photo Credits: INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι έχει στόχο την παρουσία σε Euro και οι Πολωνοί δεν τον... ξεχνούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι φαίνεται πως κερδίσει έδαφος ενόψει του Euro που θα λάβει χώρα το καλοκαίρι!

Συγκεκριμένα, μετά τον τραυματισμό του Γιάτσεκ Γκοράλσκι πολλά αλλάζουν στο κέντρο της Πολωνίας και οι άνθρωποι της Εθνικής κοιτάζουν και στην… Ελλάδα για λογαριασμό του Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Ο ατζέντης, Μάριους Πεκάρσκι, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί γενικόρα στο πολωνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τους παίκτες που βλέπει ο ίδιος για την Εθνική Πολωνίας το καλοκαίρι. Οταν έφτασε η ώρα να μιλήσει για το κέντρο αναφέρθηκε και στον παίκτη της ΑΕΚ.

Για την ακρίβεια, ανέφερε στο «Polsatsport»: «Αναφορικά με το κέντρο o Γκρέγκορ Κρικόβιακ είναι μια φιγούρα που δεν μπορεί να λείπει. Δεν μπορώ να ξεχάσω όμως και τον Νταμιάν Σιμάνσκι που πηγαίνει πολύ καλά με την ΑΕΚ μετά από μια πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού. Είναι και αυτός στο κάδρο. Υπάρχει και ο Γιάκουμπ Μόντερ της Μπράιτον, αλλά είναι περισσότερο 8αρι παρά κόφτης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X