ΑΕΚ: Η αποστολή για Λάρισα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η αποστολή για Λάρισα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ για Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο (17:15) ματς με τη Λάρισα για την 22η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς, η οποία έχει αρκετές ελλείψεις.

Αρχικά εκτός βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, που είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Στράτος Σβάρνας, Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός έμειναν και οι Μάρκο Λιβάγια και Εμάνουελ Ινσούα, που έχουν τεθεί εκτός ομάδας, με τον τελευταίο μάλιστα να βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του στην Αλδοσίβι.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται πλέον κανονικά στη διάθεση του Χιμένεθ.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Σιμόες , Μάνταλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

ΑΕΚ: Η αποστολή για Λάρισα (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X