Εντουαρντ Στεργίου: Ο παίκτης του GNTM που... έφτασε κοντά στην ΑΕΚ -Γιατί δεν υπέγραψε (VIDEO)

Εντουαρντ Στεργίου: Ο παίκτης του GNTM που... έφτασε κοντά στην ΑΕΚ -Γιατί δεν υπέγραψε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Εντουαρντ Στεργίου που τον γνωρίσαμε μέσα από το GNTM αποκάλυψε πως είχε φτάσει κοντά στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην ΑΕΚ είχε φτάσει ο Εντουαρντ Στεργίου, που τον γνωρίσαμε μέσω GNTM, όμως δεν προχώρησε η μετακίνηση του λόγω δελτίου.

Ο ομογενής από την Ουκρανία και αγαπημένος του γυναικείου κοινού είπε στην εκπομπή The 2Night Show: «Εγώ από 7-8 χρονών ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Ήθελα να γίνω επαγγελματίας. Ήταν το όνειρό μου ανέκαθεν.

Όλα αυτά τα χρόνια είχα έρωτα για το ποδόσφαιρο. Έφτασα σε ένα σημείο να λέω ότι είμαι κοντά να υπογράψω συμβόλαιο με μία μεγάλη ομάδα Α’ Εθνικής.

Και συνέβη το κλασικό που έχει συμβεί σε πάρα πολλά παιδιά και έχει χαντακωθεί η καριέρα τους. Ότι η ομάδα στην οποία ήμουν δε μου έδωσε ποτέ το δελτίο μου. Οπότε εκεί σταμάτησαν όλα. Ήταν μια ομάδα τοπικού εδώ στην Ελλάδα.

Αυτά που ζήτησε η ομάδα μου ήταν παράλογα για έναν παίκτη 16 ετών που ήμουν τότε. Έφτασα σε μία αποστροφή για το ποδόσφαιρο. Φαντάσου δεν ήθελα να το βλέπω».

Τότε, σύμφωνα με το Sportime, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι ο μεγάλος σύλλογος που ήθελε τον Στεργίου ήταν η ΑΕΚ και εκείνος απάντησε καταφατικά.

«Άρα σημαίνει ότι ήσουν ένας παίκτης πάρα πολύ καλός και ένα ταλέντο που κακώς δεν πήγε. Ελλάδα. Όχι για να καταλάβουμε τι γίνεται σε όλα τα σημεία, σε όλα τα πράγματα», προσέθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε την αποκάλυψη προς το τέλος του video από το The 2Night Show:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X