Ινσούα: Μία μεταγραφή κακή, μία επιλογή άστοχη που «βαραίνει» την ΑΕΚ (VIDEO)

Ινσούα: Μία μεταγραφή κακή, μία επιλογή άστοχη που «βαραίνει» την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δεν... έκανε ο Εμάνουελ Ινσούα στη καριέρα του στην ΑΕΚ, πόσο «βαραίνει» το 3ετές κλειστό συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμανούελ Ινσούα ήταν εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ στις 27 Ιανουαρίου και πλέον μετράει ώρες και λεπτά στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός  αριστερός μπακ ήρθε το καλοκαίρι στην Ενωση ως επιλογή της διοίκησης με κλειστό τριετές συμβόλαιο για 400.000 ευρώ αποδοχές ετησίως ως ελεύθερη μεταγραφή. Και τώρα μισή χρονιά μετά είναι έτοιμος να μετακομίσει στη χώρα του και πιο συγκεκριμένα στην Αλδοσίβι.

Και αυτό διότι η επιλογή της διοίκησης της ΑΕΚ, που δεν είχε την έγκριση του Ιλια Ιβιτς (ήθελε τον Σέρβο Μλαντένοβιτς), αποδείχθηκε κάκιστη και άστοχη και την πλήρωσε ακριβά η ομάδα με τις άσχημες εμφανίσεις του Αργεντίνου.

Σε τέτοιο βαθμό που ο Λόπες με τις αδυναμίες του φαντάζει πολύ καλύτερος, ενώ η ΑΕΚ έριξε στη… μάχη και τον 17χρονο Μιτάι από την Κ19!

Τι δεν έκανε ο Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα πρόλαβε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και το πρόσημο ήταν άκρως αρνητικό. Ο 29χρονος μπακ απογοήτευσε πλήρως τους ανθρώπους της Ενωσης και φυσικά τον κόσμο και σε καμιά στιγμή δεν μπόρεσε να δείξει πως είναι καλύτερος από τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι και ο Αργεντινός πήρε τη θέση του στο ρόστερ. Ο Χουλτ πήγε ελεύθερος στο Ανόβερο και οι Γερμανοί… πρόσφατα ευχαρίστηκαν την ΑΕΚ για το «δώρο».

Καλό παιχνίδι του Ινσούα με την ΑΕΚ δύσκολα μπορείς να βρεις και να θυμηθείς και το… αποκορύφωμά του φυσικά ήταν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Εκεί που… κρέμασε την ομάδα.

Σε εκείνη την αναμέτρηση έκανε ένα τραγικό 45λεπτο, συνεχόμενα λάθη, πήρε κάρτα μετά από κακό κοντρόλ και φάουλ και υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι, όπου ουσιαστικά αποτέλεσε την αφορμή για να μείνει στο περιθώριο και να «τελειώσει» από την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με τον Ινσούα και έδωσε εντολή να τελειώσει άμεσα. Ομως η ΑΕΚ παρότι δεν τον χρησιμοποίησε ξανά, δεν μπορεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Και τώρα φεύγει με δανεισμό.

Στιγμές του Ινσούα με τη φανέλα της ΑΕΚ

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές φάσεις με τον Εμάνουελ Ινσούα πρωταγωνιστή:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X